Mia en Dion blij met steun en toeverlaat Duncan Laurence: 'Hij is extra belangrijk'

Entertainment
door Tika
zaterdag, 06 mei 2023 om 10:58
mia en dion blij met steun en toeverlaat duncan laurence hij is extra belangrijk 1
Het is bijna zover. Over een paar dagen gaat het Eurovisiesongfestival van start en staan Mia en Dion op het grote podium. Duncan Laurence, hun mentor, is in deze periode onmisbaar.

Mia en Dion lovend over Duncan

"Duncan is extra belangrijk omdat hij het al een keer heeft meegemaakt waardoor hij ons ook echt er doorheen kan loodsen", begint Mia. Duncan en zijn verloofde Jordan Garfield hebben niet alleen samen het nummer Burning Daylight, maar hebben ook de act eromheen bedacht. Nu in Liverpool doen ze hun best dat alles goed loopt. Net ouders. "Zij hebben vanaf het begin alles zelf bedacht en gemaakt. Zij zijn daarom ook een heel belangrijke schakel naar de BBC tijdens de repetities", gaat Mia verder. "Er waren wat shots die niet meteen helemaal perfect waren. Dat moest even opgelost worden en daar zijn ze dan heel erg belangrijk in."

'Van extra waarde'

Doordat Duncan de zangwedstrijd zelf al eens heeft gewonnen, is hij van extra waarde, laat Dion weten. "Hij vertelt dan hoe het bij hem ging en adviseert bijvoorbeeld op welke momenten je je rust kan pakken. Stapje voor stapje loodst hij ons er doorheen."