Miljuschka Witzenhausen doet bekentenis: 'Ik ben vreemdgegaan'

Entertainment
door Lois
woensdag, 06 maart 2024 om 11:06
miljuschka witzenhausen 3
Miljuschka Witzenhausen schokt haar volgers met een opmerkelijke bekentenis op Instagram. De tv-kok, die eerder nog woedend was bij Vandaag Inside, deelde een video waarin ze openhartig sprak over haar vermeende overspel. "Ik weet dat ik sommige mensen kwets als ik het heb over vreemdgaan." 

Bekennen

Miljuschka Witzenhausen, een ware duizendpoot in de Nederlandse media, heeft haar veelzijdige carrière nog verder uitgebreid door interesse te tonen in de wereld van radio. Recentelijk werd bekend dat ze stiekem een oogje heeft op de radiowereld en specifiek op de positie naast Mattie Valk bij Q-music. Laatst was ze al even op Marieke Elsinga haar plek te horen en dat is goed bevallen. Maar naast het stelen van de plek van Marieke Elsinga moet Miljuschka iets bekennen. 
"Ik moet iets bekennen, maar ik ben vreemdgegaan. Soms verlang je gewoon naar iets anders, maar tegelijkertijd wil je het oude ook niet loslaten", begint Miljuschka haar video op Instagram. "Dan krijg je zoiets als dit. Het is een pittig onderwerp, maar pittige dingen moeten ook gewoon af en toe besproken kunnen worden." 

Miljuschka Witzenhausen vreemdgaan

De spanning wordt behoorlijk opgevoerd door Miljuschka Witzenhausen. "Ik weet dat sommige mensen woest zullen worden of zelfs gekwetst als ik het heb over vreemdgaan,'' zucht ze, waardoor haar volgers op het puntje van hun stoel belandden.
Uiteindelijk bleek dat Miljuschka een grap met haar volgers uithaalde, want het ging over een ander soort vreemdgaan. De kok had pasta gebruikt voor een Oosters recept. In de reacties onder de video kunnen mensen dan ook smakelijk om haar grap lachen: "Net als vreemdgaan én flirten is ook dit pittig, vurig, passievol en afwisselend. Leren proeven hoort ook bij het leven en vooral bij héél erg lekker eten. Erover durven praten is zo moedig, ik ben trots op je, lieve schat!"

Haatreacties

Maar naast de positieve reacties ontving Miljuschka Witzenhausen eerder al negatieve reacties over haar lichaam.
En nu reageerde ze onlangs weer op een vervelende reactie. Miljuschka plaatste een selfie op haar Instagram Story waar ze een haatreactie bijgeplakt heeft. "Vind haar steeds minder worden", schreef de persoon onder een foto van haar Instagram. "Ik weet ik ben een volwassen vrouw. Ik moet hiertegen kunnen. Maar soms doet het gewoon toch even pijn", schreef Miljuschka erbij.