Minnares van Marco Borsato opnieuw gelukkig in de liefde: 'Wow'

Entertainment
door Eva
woensdag, 09 oktober 2024 om 9:17
marco borsato
Pianist Iris Hond (37) is opnieuw gelukkig in de liefde en dit keer niet met de echtgenote van een andere vrouw. Ze doet de uitspraak over de nieuwe liefde van haar leven.
Pianiste Iris Hond is weer in de roze wolken. In een interview met De Telegraaf zegt de muzikante zelfs dat ze “de liefde van haar leven” heeft gevonden. “We kennen elkaar nog niet heel lang, maar onze tijd samen is wel heel intens”, vertelt Hond. Ze ontmoetten elkaar op een evenement waar zij moest spelen. “Hij was daar ook aan het werk, als chef-kok. Onze blikken kruisten en we dachten allebei: wow”, vertelt ze.
De twee durfden elkaar eerst niet aan te spreken, maar zochten wel contact via Instagram. “Na onze eerste date waren we onafscheidelijk”, zegt de 37-jarige pianiste. “Ik was in m’n eentje heel content en totaal niet bezig met mannen, maar liefde komt wanneer je het niet verwacht.”
Wie de chef-kok precies is, is niet bekend. Zolang het voor Iris, maar de liefde van haar leven is.
Affaire
Iris Hond had in 2009 een affaire met Marco Borsato. Borsato was 42 toen hij de affaire aanging met de toenmalige 22-jarige Iris. Het nieuws over de affaire kwam pas tien jaar later in 2019 in het nieuws. Borsato was sinds 1998 getrouwd met Leontine Borsato. In de tijd van de exposen van de affaire kwamen Marco en Leontine uit mijn een statement over de voormalige affaire. 'Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren.'
De twee zijn inmiddels nu gescheiden sinds 2020, hoewel er eerst werd verteld dat de affaire geen invloed had op de scheiding lijkt de timing ervan verdacht. Boven op de affaire kwam in 2022 ook het nieuws uit over Marco's wangedrag as coach bij The Voice.