Dit zijn de baby momma's van Douwe Bob

Entertainment
door Denise
zondag, 26 februari 2023 om 17:50
baby momma douwe
Douwe Bob heeft kinderen van bij drie verschillende vrouwen. Tja, we kunnen wel zeggen dat hij een bezig bijtje is geweest. Maar wie zijn die baby momma's eigenlijk? Dat lees je hieronder.

Loes van Delft

Loes van Delft is één van de baby momma's van Douwe Bob. Samen hebben ze een dochtertje Bobby Lou die eind december 2021 geboren is. Loes van Delft is 30 jaar en komt uit Drunen. Ze is succesvol kunstenares. Zo is haar graffiti kunst en sculpturen geëxposeerd in het binnenland en buitenland. Op haar Instagram zijn er wat kiekjes te zien van haar kunstwerken. Tijdens een concert in Bloemendaal maakte Douwe bekend dat hij een dochtertje verwachtte met Loes. "De hele wereld mag het weten. Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel lief baby'tje in haar buik en ik mag daar de vader van zijn." Bobby Lou is 1 jaar geworden en Douwe en Loes zijn op dit moment niet samen.

Tweede moeder

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Douwe Bob zijn tweede kindje verwachtte, kwam er diezelfde week het bericht naar buiten dat Douwe Bob vader zou zijn geworden van nog een kindje. Dit bericht brengt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer naar buiten waarop Douwe bevestigt. "Het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje." De identiteit van de moeder is onbekend. Douwe heeft gezegd dat hij zich op de achtergrond houdt als vader, maar wanneer zijn dochter hem nodig heeft, zal hij er voor haar zijn.

Anouk Elizabeth

Anouk Elizabeth is de vrouw waar Douwe Bob zijn derde kindje mee heeft gekregen. Het is een jongetje en hij heet Elias Lieven. Op dit moment is Douwe Bob samen met zijn derde baby momma en gaan ze zelfs trouwen. Douwe Bob heeft voor Elias een speciaal liedje geschreven. De zanger geeft aan dat hij en Anouk het voor 3 jaar probeerden en in 2022 beviel Anouk van Elias. Anouk houdt niet van social media en heeft haar profiel afgeschermd.
Zo, Douwe heeft het er maar druk mee om voor de kleintjes te zorgen.