Monica Geuze doet bizarre onthulling over haar vlogcarrière

Entertainment
door Sophie
woensdag, 11 januari 2023 om 10:50
monica geuze jinek
Monica Geuze heeft vorige week vertelt dat ze officieel stopt met vloggen, dit maakte ze bekend in haar allerlaatste vlog. Gisteravond was ze te gast bij Jinek en vertelt ze over haar carrière en redenen waarom ze is gestopt. Ook doet ze nog een bizarre onthulling over haar tijd als vlogger.
'Ik merk nu pas dat ik me bevrijd voel'
Monica Geuze vertelt aan tafel bij Jinek dat ze zich eindelijk bevrijd voelt. "Ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken", vertelt ze. "De laatste jaren merkte ik al vaker: ik wil meer in het moment leven in plaats van doorlopend terugrapporteren naar de kijkers. Maar dan voelde ik mij weer schuldig dat ik dingen niet aan het delen was. Nu zie ik pas hoe lekker het kan zijn om niet alles te delen."
Monica Geuze bij het 8 uurjournaal
Het nieuws dat Monica Geuze stopt met vloggen is niet onopgemerkt gebleven. Sterker nog, het haalde het 8 uurjournaal. Dat is iets waar veel mensen het niet mee eens waren, zelfs Monica niet. "Ik heb mijn leven gefilmd omdat het heel natuurlijk voelde, dat doet het nu niet meer. Maar is dat 8 uurjournaal-waardig nieuws? Dat vind ik niet."
Wel stoorde Monica zich aan de reacties die ze erover kreeg online. "Mensen die vroegen: wie is die trien? Ik heb er ook niet om gevraagd om een item in het journaal te worden."
Versleten camera's
Voor acht jaar lang heeft Monica Geuze elke dag, meerdere keren per dag, een camera in haar handen gehad. Je laat hem wel eens vallen en door intensief gebruikt vlogen de camera's er doorheen bij de ex-vlogger.
Monica liet gisteravond bij Jinek weten dat zij in de afgelopen jaren twee camera's per jaar gebruikte. "Ik heb in totaal tussen de zestien en twintig camera's versleten."