Monica Geuze bevestigt nieuwe liefde: 'Ik heb weer een vriendje'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 04 april 2024 om 9:42
realitynl 125
Het liefdesleven van Monica Geuze is iets wat we graag op de voet volgen. Zo gingen eerder de geruchten rond dat Monica een nieuwe vlam heeft. Monica heeft inmiddels bevestigt dat ze een nieuwe liefde heeft.
Monica Geuze heeft een rumoerig liefdesleven achter de rug. Zo heeft Monica heel wat exen achter de rug en weet ze precies hoe ze haar nieuwe relatie zou aanpakken. Geruchten gingen eerder rond dat Monica een tijdje bezig is geweest met Rijk Hofman. De twee waren vaker zoenend gespot op verschillende festivals. Dit is uiteindelijk na een vakantie samen stukgelopen.

Monica Geuze vriend

Monica presenteert samen met Kaj Gorgels een wekelijkse podcast genaamd Geuze en Gorgels. Hierin bespreken de twee wat ze hebben meegemaakt en behandelen ze ingestuurde 'problemen' van luisteraars. In deze aflevering meldt Monica wel heel leuk nieuws aan. Kaj vroeg aan Monica of dat ze nog iets wilde vertellen, en dat wilde onze Monica wel. Zo verteld Monica vol trots: "Ik heb weer een vriendje!" Meer wil Monica er voor nu nog niet over delen.

Toch met de voetballer?

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Monica weer een voetballer aan de haak heeft geslagen. Zo zou Monica erg klef geweest zijn in het vliegtuig naar Marrakesh met een voetballer genaamd James Lawrence. Volgens bronnen van Yvonne Coldeweijer zouden de twee niet van elkaar af kunnen blijven. James is Engels en voetbalt bij een Duitse club. In de podcast Geuze en Gorgels hadden de twee het over een taalbarrière in een relatie. Dit lijkt verdacht veel op de situatie waar Monica mogelijk in zit met James. Zouden ze de taalbarrière overwonnen hebben en toch een relatie met elkaar hebben? Of is Monica met een ander er van door gegaan? De tijd zal het leren, voor nu zijn we erg blij dat Monica de liefde weer heeft teruggevonden.