Monica Geuze heeft wéér een voetballer aan de haak geslagen

Entertainment
door Nienke
maandag, 18 maart 2024 om 9:45
realitynl 48
Monica Geuze heeft verschillende relaties gehad, maar deze zijn tot nu toe allemaal gestrand. Na de relatiebreuk met voetballer Lars Veldwijk, lijkt het erop dat Monica het nu opnieuw erg gezellig heeft, maar dan met een andere voetballer.
In 2019 gingen Monica en voetballer Lars Veldwijk na drie jaar samen zijn, uit elkaar. Monica zou volgens de spionnen van Yvonne Coldeweijer, samen zijn met een andere voetballer namelijk James Lawrence. Als prof kwam hij uit voor AS Trencín, Anderlecht, FC St. Pauli en zijn huidige club 1. FC Nürnberg.

Monica Geuze vriend

De twee zijn vorige week samen gespot in de Albert Heijn terwijl ze boodschappen aan het doen waren. Yvonne vermeld op haar Instagram dat een bron, Monica niet alleen heeft gespot in het vliegtuig naar Marrakesh! Zo schrijft Yvonne: "De hele vlucht was ze kleffig met een jongen en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven."

Podcast

In de podcast Geuze & Gorgels, die Monica samen presenteert met Kaj Gorgels, hebben ze het laatst nog over iets opmerkelijks gehad. Zo hadden de twee een gesprek over een taalbarrière in relaties met iemand die in het buitenland woont en werkt. James is Engels én hij voetbalt in Duitsland, dit komt overeen bij het gesprek in de podcast.

Exen Monica Geuze

Monica heeft een paar exen die niet geheel onbekend zijn. Naast dat Lil' Kleine de ex is van Monica, is Lars Veldwijk er ook een. In 2018 hebben Lars en Monica samen een dochtertje gekregen genaamd Zara Lizzy. Een jaar na de geboorte, gingen de twee helaas uit elkaar. Monica had in 2020 een nieuwe vriend, maar ook dit liep na bijna 3 jaar samen zijn, ook stuk. Monica heeft daarna nog wat gedatet met verschillende mannen. Zo is Monica een paar maanden geleden nog zoenend gespot met een bekende!