Monique Smit bevallen van een dochter

Entertainment
door Sophie
donderdag, 14 september 2023 om 9:05
monique smit bevallen dochter
Monique Smit , de zus van zanger Jan Smit , is gisteren bevallen van een dochtertje. Het heugelijke nieuws deelt ze met haar volgers op Instagram.

De kinderen van Monique Smit

Monique Smit is al meer dan tien jaar samen met haar partner Martijn. Samen hebben ze al twee zoontjes, Noah van zeven jaar oud en Luca van drie jaar oud. In april maakte ze bekend zwanger te zijn en in juli deelde ze het nieuws dat ze eindelijk een meisje krijgen. Eerder twijfelde ze nog om het geslacht te delen, maar besloot dit toch te doen.
Een meisje zou betekenen dat haar jongens gaan waken over hun kleine zusje. "Zij vinden het heel erg leuk. Ik denk inderdaad dat als je twee grote broers boven je hebt en ze gaan later de Dijk op in Volendam om te gaan stappen... Nou, dat wordt nog wat" , vertelde ze eerder. "Ja, ook als ze een vriendje krijgt - als het al niet een vriend van één van de broers gaat worden dan, haha!"

Monique Smit bevallen

Monique Smit liet gisteren via Instagram weten dat ze is bevallen van haar dochtertje. De dochter van Martijn en Monique luistert naar de naam Lovi Jenna Geranne. Hoe het precies met moeder en dochter gaat is niet duidelijk, maar wij denken aan de post te zien dat het goed gaat. Wij wensen het gezin ontzettend veel liefde en geluk met hun prachtige dochter.