Monique Westenberg zorgt voor onrust in Casa Hazes: 'Nieuwe buurvrouw'

Entertainment
door Lois
maandag, 26 februari 2024 om 12:06
monique westenberg rachel hazes brasserie
Het is nog maar twee weken geleden dat Rachel Hazes de deuren opende van haar brasserie Casa Hazes in Spanje, maar daar zou nu al bonje zijn. Eerder werd al bekend dat er geen eigen realityserie voor Rachel bij SBS6 komt en nu lijkt ze haar handen vol te hebben aan een ander lokaal conflict. 

Vriendenkring

Rachel Hazes is Nederland ontvlucht omdat ze hier met iedereen ruzie heeft en runt nu een of ander brasserietje in de Spaanse badplaats Torremolinos. En je raadt het al: daar heeft ze nu ook al ruzie. “Het waren twee hele mooie weken, maar ja, nu schijnt er toch wel het een en ander mis te gaan, hè, Bart, hebben we van bronnen gehoord in Torremolinos”, zegt Patty Brard in Shownieuws.
Het gedoe in Torremolinos zou te maken hebben met niemand minder dan Annemarie, de moeder van Monique Westenberg. Zij brengt namelijk minstens de helft van het jaar in dit Spaanse paradijs door. Monique en Rachel zijn natuurlijk geen beste vriendinnen, en dat zou dan ook precies de reden zijn waarom de buren geen fan zijn van de brasserie. De uitgebreide vriendenkring van Annemarie zou er namelijk voor hebben gezorgd dat de nieuwe buurvrouw allesbehalve welkom is, zij hebben zich zo te zien aangesloten bij team Monique.

'Anti-Rachel'

Afgelopen jaren is er veel gebeurd in familie Hazes zo heeft Rachel Hazes haar zoon André Hazes jr. onterfd. Dit heeft ze gedaan omdat ze het niet eens was met de partnerkeuze, waar Monique Westenberg mee bedoeld wordt. Ook heeft Rachel beweert dat ze in principe niet 'anti-Monique' is. Maar het lijkt erop dat team Monique wel 'anti-Rachel' is.

Geen antwoord

Rachel nam de zaak over van de Nederlandse Melanie Beense. Zij vertelde in gesprek met Shownieuws dat zij het nieuwe personeel nog een maand lang zou inwerken. Inmiddels zijn ze twee weken verder en is Melanie spoorloos verdwenen. Volgens Patty Brard heeft zij iets over de situatie gezegd. "Toen wij vandaag belden naar Casa Hazes en vroegen of ze er nog werkt, kon het personeel daar geen antwoord op geven." Zelf was Rachel ook niet beschikbaar voor een reactie.