Nathalie Hazes niet de dochter van André Hazes senior: 'Wel van zijn broer'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 21 februari 2024 om 13:45
andre hazes nathalie hazes
Een vreemd bericht dat over Nathalie Hazes naar buiten is gebracht. In dat bericht wordt gezegd dat Nathalie niet de dochter is van André Hazes, maar van zijn broer Joop Hazes!

De kinderen van André Hazes senior

Naast André Hazes junior en Roxeanne Hazes had André Hazes senior ook nog twee andere kinderen, namelijk: Melvin en Nathalie. Toen André senior in 1991 trouwde met Rachel Hazes, verwaterde het contact tussen hem met Melvin en Nathalie. Nathalie kreeg een zoontje genaamd Duncan in 1998. Na zijn derde verjaardag in 2001, zocht Nathalie het contact op met André, ze was bang dat haar vader vroegtijdig zou overlijden en zijn kleinzoon nooit zou kunnen ontmoeten.

Verbroken contact

Melvin heeft zijn vader nooit kunnen vergeven dat hij zijn moeder Ellen Wolf heeft bedrogen. Melvin heeft dan zijn achternaam op zijn achttiende aangepast naar Wolf. André wist hier van, het deed hem pijn, maar zelf heeft hij nooit meer contact met Melvin opgezocht. De band van André met zijn zoon Melvin, heeft dan ook niet de kans gehad om zich te herstellen. Het contact tussen André senior en Nathalie is later nog verbeterd. Enige vorm van contact tussen Roxeanne en Nathalie is er jarenlang niet geweest, een paar jaar geleden kwam hier positieve verandering in.

Nathalie Hazes dochter van André Hazes

"Nathalie Hazes is waarschijnlijk de dochter van Joop Hazes", is hoe het bericht in een comment werd geplaatst op Instagram. "Met een DNA PROFILE zou de WAARHEID voor altijd boven tafel komen." Er wordt dus beweerd dat Nathalie een kind is van de broer André Hazes senior, Joop Hazes. "Joop zou in de periode dat André Hazes senior met Annie Dijkstra, vreemdgegaan zijn met haar", meldt Realityfbi op Instagram. Als dit zou kloppen, dan is Nathalie geen halfzus van André junior en Roxeanne, maar een nichtje! André Hazes senior beweerde dit destijds al langer, het was mogelijk een reden voor hem om het contact met Nathalie te verbreken. Nathalie of de rest van de familie heeft hier nog geen reactie opgegeven. Of dat nog zal komen moet nog blijken.