Niclas Castello neemt afscheid van luxeleven na scheiding Sylvie Meis: 'Leeft in de bossen"

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 11 juli 2023 om 18:59
sylvie meis niclas liefdesverdriet
Niclas Castello en Sylvie Meis hebben eigenlijk altijd samen een luxe leven geleid. Nu de twee gescheiden zijn, heeft Niclas hier afstand van gedaan.

De scheiding tussen Niclas Castello en Sylvie Meis

In februari liet Sylvie Meis weten dat zij en Niclas Castello hebben besloten om te gaan scheiden. "We kijken terug op heel goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen" , vertelde Sylvie. Hun levensstijlen zouden teveel van elkaar verschillen, ondanks dat het van de buitenkant niet zo leek.
Toch lijken hun levensstijlen toch wel héél erg van elkaar te verschillen. Niclas heeft nu namelijk wel een heel ander leven dan we altijd dachten.

Niclas leeft in de bossen

Op Instagram laat Niclas zien dat hij zich nu in de bossen bevindt. "Dit is waar ik tot nu toe aan werk"
, schrijft hij erbij. Hij werkt aan een groot project waarbij hij zijn luxe leven achter zich laat. Hiermee wil hij de klimaatproblematiek onder de aandacht brengen.
Hij moest vanaf het begin al niets hebben van het leven in de spotlights . "Ik geef haar de vrijheid om met de fotografen te spelen, maar probeer zelf zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven"
, vertelde hij in het begin van zijn relatie met Sylvie.
Waar Sylvie graag in de schijnwerpers staat, blijft hij heel graag op de achtergrond. De Duitse media vermeldde al dat dat het eerste teken was dat het huwelijk tussen de twee niet zou gaan werken.