Nicol Kremers over pikante carrière: 'Ik ben een mega-succesvrouw'

Entertainment
door Tika
woensdag, 12 april 2023 om 9:49
nicol kremers over pikante carriere ik ben een mega succesvrouw 1
Als er iemand de laatste tijd lekker aan het cashen is, is het Nicol Kremers wel. De ex van Peter Gillis – mogen we niet meer zeggen oeps – praat Shownieuws bij over haar succes. Ze is een echte business vrouw geworden.

Nicol Kremers niet meer afhankelijk van Peter Gillis

Hoe de ex van Peter Gillis vroeger helemaal afhankelijk van de miljonair was, dopt Nicol nu haar eigen boontjes. Ze is een echte independent women. Nadat ze binnen één dag 30.000 euro wist binnen te slepen via OF, kreeg ze de smaak te pakken. Nu wil ze meer. Tijdens het Paasweekend lanceerde ze haar eigen 'pikante' webshop. Hier kun je niet alleen speeltjes voor volwassenen kopen, maar ook een date met Nicolleke zelf . Voor vijf euro kun je een lot kopen. Uiteindelijk is er één gelukkige (?) winnaar die met haar zal afspreken.

Iedereen megatrots

Aan Shownieuws laat ze weten supertrots te zijn op zichzelf. “Ik ben een mega-succesvrouw, vandaar ook nu meteen het eigen bedrijf: dat heb ik al verdiend met m’n OF en F2F.” Haar carrière switch noemt ze daarom ook de juiste keuze. "Ik doe lekker m’n eigen ding, als mensen willen kijken, kijken ze; als ze niet willen kijken dan kijken ze niet. Mijn vriendinnen en mijn ouders zijn hartstikke trots. Ook mijn kinderen zijn hartstikke trots op mij dat ik het toch maar even zelf doe. Wat wil je nog meer?”, aldus de ex van Peter Gillis.