Nicolette Kluijver vertrekt uit Bonaire en keert terug naar Nederland

Entertainment
door Denise
vrijdag, 11 augustus 2023 om 16:34
ontwerp zonder titel 2023 08 11t162107340
Nicolette Kluijver heeft besloten Bonaire te verlaten samen met haar gezin en komt weer terug naar Nederland. Dat laat zij weten aan RTL Boulevard. De oudste dochter van Nicolette, Isabella moet volgend jaar naar de middelbare school. "Een goed moment om terug te keren. "

Verhuizen

Toen er corona was verhuisde Nicolette naar Bonaire samen met het gezin. Haar oudste dochter gaat nu naar de middelbare school en Nicolette vindt het daarom dan ook tijd om weer terug naar Nederland te gaan. "Het is een mooi moment om terug te keren. We gaan deze maanden gebruiken om dit te realiseren. Dat is het plan."

Van Bonaire naar Nederland

De presentatrice is van mening dat zij en haar kinderen 'horen' op Bonaire. "Ik hoor op Bonaire en de kinderen ook."
Ook voelt haar ex-man Joost Staudt zich goed op het eiland. " We zullen altijd verbonden blijven met het eiland. Maar ik moet wel hier iets weg doen om iets in Nederland te kunnen kopen."
Nicolette vindt het fijn dat het weer tijd is om naar het kikkerlandje te gaan. "Gek hé, heb je vier jaar op een eiland gewoond, wordt het op een gegeven moment ook weer normaal."
In de coronaperiode was er helemaal geen werk en daarom vertrok ze dan ook naar het zonnige eiland. Maar nu alles weer normaal is, krijgt ze al meer werk in Nederland. " En dan is het misschien weer tijd om terug te gaan."

Smak geld

In het leven moet je soms risico's nemen en zo deed Nicolette dat ook. In 2021 besloot ze 732.000 euro neer te leggen voor een fantastisch resort op Bonaire. Toch heeft ze nu besloten het weer te gaan verkopen. En niet alleen het resort staat te koop , maar ook haar eigen huis. Nicolette vraagt er 742.000 euro voor, maar dan heb je ook zeker wat. Zo heeft het optrekje een waanzinnig uitzicht over Klein Bonaire en de Caribische Zee.

Gelukkig

Ondanks dat Nicolette de benen neemt van het eiland, was ze ontzettend blij met haar woning. Zo vertelde ze in het programma Rooijakkers over de vloer hoe blij ze was met het stulpje. "Wat een huis he?"
, zei ze tegen Art Rooijakkers. Ze woonde er pas een paar maanden . "Ik ben gevallen voor het uitzicht. Ik stond hier en ik was op slag verliefd: de natuur, het uitzicht."