Nicolette Kluijver deelt op Instagram over de liefde

Nicolette Kluijver deelt op Instagram over de liefde

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

"Liefde is overal", is wat Nicolette Kluijver deelt op Instagram. Dat liefde overal is, weten we van Nicolette natuurlijk wel.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder

De liefde van Nicolette Kluijver is inderdaad overal. Deze liefde lijkt tijdelijk geland te zijn bij Rick Brandsteder. De twee werden namelijk zoenend gespot nadat de geruchten van een eventuele relatie al langere tijd rondging.

Uiteindelijk was het Nicolette die duidelijkheid gaf of ze een relatie heeft met Rick of niet.

"Liefde is overal"

Op Instagram deelt Nicolette een emotionele video over een kat die zij heeft opgehaald uit het dierenasiel op Bonaire. De Expeditie Robinson-presentatrice deelde een video waarin haar zoontje innig knuffelt met de kat.

Ze haalde de kat op uit het dierenasiel genaamd FKK Animal Rescue Bonaire. Hier worden mishandelde, verwaarloosde, vermiste, zwerf- of zieke dieren naartoe gebracht om te kunnen herstellen. Ze willen de dieren verzorgen en weer een goed baasje voor hen vinden, maar dat is nog heel erg lastig. Er worden namelijk teveel dieren opgenomen in asielen. Het FKK Animal Rescue Bonaire geeft aan "zich gedwongen te voelen tot het overgaan op het doden van de dieren wegens gebrek aan opvangplekken".

Ondertussen gaat het goed met de kat die Nicolette in huis heeft gehaald. Zie hieronder een foto:

Nicolette Kluijver deelt op Instagram over de liefde

Headerfoto bron: Jasper Suyk

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk