Nicolette Kluijver geeft duidelijkheid over relatie met Rick Brandsteder

Entertainment
door Sophiedinsdag, 03 januari 2023 om 11:25
nicolette kluijver en rick brandsteder relatie
Al langere tijd gaan er geruchten rond dat Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder een relatie met elkaar zouden hebben. Ze vonk zou zijn overgeslagen tijdens de opnames van Expeditie Robinson . Na een lange tijd besluit Nicolette te reageren op de geruchten: hebben zij en Rick een relatie?
De intieme foto van Nicolette en Rick
Ze zijn een fantastisch presentatieduo, maar ook achter de schermen zouden Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder het ontzettend gezellig met elkaar hebben. Nicolette deelde op haar Instagram zelfs intieme kiekjes van de twee. Één waarbij ze bij hem op schoot zat en ze elkaar een knuffel gaven en een foto waarop ze Rick zelfs leek te zoenen.
De foto werd al snel weer offline gehaald door Nicolette, maar de geruchtenmolen is niet gestopt met draaien. Ook deelde Nicolette een foto waarin leek alsof ze Rick een hart onder de riem wilde steken terwijl hij zich in Zuid-Afrika liet opnemen vanwege zijn alcoholverslaving .
Nicolette geeft meer duidelijkheid
Gisteren was Nicolette te zien in RTL Boulevard en een verslaggever besloot van de gelegenheid gebruik te maken om haar een aantal vragen te stellen over haar liefdesleven. Kloppen de geruchten over haar relatie met Rick?
"Ik word er helemaal rood van, maar nee", antwoordt Nicolette. "En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld. Maar dat is niet zo."
Nicolette laat ook nog weten hoe het nu met Rick gaat: "We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend dat we volgens mij al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem."
Toch heeft Nicolette niet vertelt waarom ze die foto heeft geplaatst en hem daarna snel weer heeft verwijderd. Ook is er niet duidelijk waarom zij en Rick elkaar zouden zoenen.