Nielson niet trouw aan zijn vrouw Hanna: 'Had dit niet van jou verwacht'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 20 december 2022 om 9:17
nielson gaat vreemd
Het lijkt erop dat de demonen van Waylon zijn overgesprongen naar het hoofd van zanger Nielson. Yvonne Coldeweijer exposed maar al te graag mensen die niet trouw zijn aan hun partner en dit keer neemt ze Nielson te grazen. Ze laat niets aan de verbeelding over.
Nielson nodigt dames uit in zijn hotelkamer
Yvonne Coldeweijer kondigde het gisterochtend al aan. Ze plaatste op haar Instagram Story de tekst: "Nielson. Van jou had ik dit niet verwacht." Later leverde ze de juice over de zanger en we moeten zeggen, dit was het wachten zeker waard.
Nielson zou volgens Yvonne een vrouwelijke fan hebben uitgenodigd naar zijn hotelkamer in het Pullman-hotel in Eindhoven. "Nielson trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen", schrijft Yvonne op Instagram.
In eerste instantie is de 22-jarige fan niet van plan om naar hem toe te komen. Ze zegt dat het een uur rijden is en lacht daarbij. Hij heeft daar geen boodschap aan en zij vraagt of hij in de feeststemming is, want als dat zo is dan moet ze oppassen. Zijn antwoord hierop is: "Exact."
Wanhoop bij de fans
Als je zo'n 'beroemde' zanger bent als Nielson kan je makkelijk inspelen op je fans, volgens Yvonne. "Het ding met fans is dat ze het net iets te cool vinden allemaal."
Nielson doet alsof hij geen interesse meer heeft, dit doet hij als de fan terughoudend blijft reageren. Hij reageert met: "Geeft niet. Het is al laat ook. My bad. Ga lekker slapen. Is beter." Hij speelt volgens Yvonne nog even in op de 'once in a lifetime opportunity' van de fan.
Uiteindelijk besluit de fan alsnog te gaan, aangezien Nielson 'gewoon tegen haar billen in slaap wil vallen'.
Bewijs voor het thuisfront
De fan moest hier natuurlijk wel even bewijsmateriaal van hebben en heeft een foto en video gemaakt van een slapende Nielson. Deze zijn natuurlijk bij Yvonne beland.
Nielson stuurt de fan de dag erna spraakberichten, omdat hij wil dat ze alle chats verwijderd die ze naar elkaar hebben gestuurd. De fan lijkt uit een ander spreekbericht een beetje overstuur te zijn. "Ja die is helemaal verliefd natuurlijk. Jezus wat een slecht idee was dit, Niels", zegt Yvonne op Instagram.
De rest van zijn fans krijgen dit natuurlijk ook mee en die zijn absoluut niet blij. "Heeft Nielson die demonen van Waylon overgenomen? Tweedehands", laat een fan weten.
Nielson is getrouwd
Nog even extra context: Nielson is sinds 2016 getrouwd. We komen er nu achter dat er een aantal mailtjes gaande zijn, deze wil Yvonne niet delen omdat ze het zielig vindt voor de vrouw van Nielson. Maar de roddelkoningin concludeert uit deze mails: "Nielson vindt zelf dat hij een open relatie heeft, maar zijn vrouw mag het alleen niet weten." Heel bijzonder.