Ontdek Ruud de Wild's gedurfde metamorfose

Entertainment
vrijdag, 29 september 2023 om 19:13
ontwerp zonder titel 49
We kunnen Ruud de Wild tegenwoordig zien met een nieuwe look. Hij laat zijn nieuwe look aan zijn volgers zien en vraagt wat ze ervan vinden.

Nieuwe look Ruud de Wild

" Ik moet dus iedere dag een bril dragen... Is het wat? ", schrijft hij bij de onderstaande foto.
De mening van Ruud zijn volgers zijn verdeeld. Sommige schrijven:EnAnderen vergelijken Ruud juist met Johnny Jordaan en zelfs Jeffrey Dahmer. Ookheeft gereageer onder de foto van Ruud.

Breuk Ruud en Olcay

Eind augustus kondigden Ruud en Olcay Gulsen aan dat ze, na ongeveer vier jaar samen te zijn geweest, uit elkaar gaan . Op Instagram deelden ze mee: " We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken.
" en ook: "We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde." Dat ze uit elkaar zijn, is niet echt een schok. Er waren al een tijdje geruchten
dat het niet lekker liep tussen hen. Gelukkig ontvangen ze veel steun van hun volgers en verschillende bekende Nederlanders. Ondanks dat ze al maanden uit elkaar zijn, is het ex-koppel nog steeds heel erg goed met elkaar, ze houden tenslotte nog steeds zielsveel van elkaar.