Dit is de indrukwekkende woning van Nikkie Plessen

Entertainment
door Lois
zaterdag, 20 juli 2024 om 10:13
nikkie plessen
Dat mode-icoon Nikkie Plessen een goedgevulde bankrekening heeft, weten we allemaal. Haar eigen kledingmerk NIKKIE gaat nog steeds door het dak en ze staat in de top 100 jonge selfmade miljonairs. Van dit geld heeft ze een prachtige woning kunnen kopen in Amsterdam-Zuid, waar ze samen met haar man en kinderen woont.

Nikkie Plessen

Nikkie is een veelzijdige Nederlandse modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. Nikkie heeft een druk werkleventje met haar inmiddels zeventien winkels en natuurlijk als presentatrice bij RTL Boulevard. Met zo'n indrukwekkende carrière is het niet gek dat Nikkie een flink vermogen heeft opgebouwd. Haar grootste inkomstenbronnen zijn haar succesvolle kledingmerken NIKKIE en NIK&NIK. Een deel van het gigantische vermogen van Nikkie Plessen is geïnvesteerd in een prachtig herenhuis in Amsterdam-Zuid. 

Nikkie Plessen woning

Via de vele foto's die het mode-icoon deelt op Instagram, is er te zien dat ze een voorkeur heeft voor marmer en zwarte accenten. Deze stijl heeft ze ook doorgevoerd in haar winkels. Nikkie en haar vriend Ruben Bontekoe hebben hun bijzondere herenhuis in Amsterdam-Zuid te koop gezet voor een vraagprijs van 5.480.000 euro. Zelf kocht Nikkie het pand in 2005 voor een onbekende prijs en lieten er 4,5 miljoen euro aan hypotheken op vestigen.
Het herenhuis bedraagt tien kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over zes verdiepingen. Elke verdieping is bereikbaar met een lift, Wat niet zo vreemd is aangezien Ruben Bontekoe ondernemer is in de liftenindustrie. In het souterrain vind je een thuisbioscoop en een wijnkelder. 

Dezelfde straat

De luxe van het interieur zet zich voort in de achtertuin, die een oppervlakte heeft van maar liefst 100 vierkante meter en het dakterras van 45 vierkante meter. De perfecte ligging op het zuiden zorgt ervoor dat de zon de gehele dag op de tuin en het dakterras schijnt.
Waar gaan Nikkie Plessen, Ruben Bontekoe en hun twee dochtertjes dan nu wonen? In 2018 kochten zij een ander pand in dezelfde straat, waar zij sindsdien wonen. Het pand dat nu te koop staat, wordt al zes jaar niet door hen bewoond.