Nina Warink en Kelvin Boerma zijn verloofd!

Entertainment
door Sophie
woensdag, 14 september 2022 om 18:47
kelvin boerma nina warink verloofd
De huwelijksaanzoeken vliegen ons om de oren, maar op deze hebben we wel héél lang moeten wachten. Eindelijk is het zover, Nina Warink en YouTuber Kelvin Boerma zijn verloofd!
YESSS! Kelvin en Nina gaan trouwen!
Nina Warink en haar vriend Kelvin Boerma hebben al meer dan tien jaar een relatie. Samen zijn ze vanuit Groningen naar Amsterdam vertrokken om hun carrières voort te zetten. Echter wilde ze het prachtige Groningen toch niet volledig inruilen voor de bruisende hoofdstad, dus hebben ze een tweede stulpje in hun oude provincie gekocht.
Echter was het niet Amsterdam en ook niet Groningen waar het grote moment plaats mocht vinden. Kelvin Boerma besloot dat de perfecte plek om het langverwachte huwelijksaanzoek te doen toch Toscane, Italië was. Hij ging voor zijn grote liefde op één knie en natuurlijk zei ze volmondig ja!
Via een drietal foto's op Instagram deelde het stel het grote nieuws met hun volgers:
Het werd tijd!
De twee zijn natuurlijk al langere tijd samen en zowel volgers als vrienden van het stel hebben lang op dit aanzoek moeten wachten. Dat blijkt wel uit de reacties onder de foto's:
"De hints van Nien zijn duidelijk aangekomen.." - Iris Enthoven
"JAAAA FINALLYYY ❤️❤️❤️❤️" - Marije Zuurveld
Maar iedereen is vooral ontzettend blij voor het stel, de felicitaties en gelukswensen zijn er in overvloed onder de foto's. Ook wij wensen de twee ontzettend veel geluk samen.