NTR slaat de plank mis door uitzenden kinderserie met Thijs Römer

Entertainment
door Tika
maandag, 14 augustus 2023 om 11:06
ntr aflevering thijs romer
De mensen achter NTR zijn er niet helemaal goed bij, of ze krijgen het nieuws niet zo goed mee de afgelopen tijd. Ze slaan namelijk de plank volledig mis door een aflevering van een kinderserie uit te zenden, waarin Thijs Römer te zien is.

NTR zendt aflevering met Thijs Römer uit

NTR sloeg gisteren echt volledig de plank mis en hier hebben ze ontzettend veel kritiek over ontvangen, en terecht. Ze zonden namelijk een herhaling uit van een aflevering van een kinderserie waarin niemand minder dan Thijs Römer te zien was.
Misschien hebben de mensen van NTR onder een steen geleefd, maar iedereen weet dat dat op dit moment natuurlijk echt niet kan. Thijs is namelijk afgelopen week veroordeeld wegens online zedendelicten met minderjarige meisjes.
Inmiddels zijn ze bij NTR weer bij zinnen gekomen en hebben ze besloten de aflevering te verwijderen en niet meer uit te zenden. "Wegens de veroordeling van Thijs Römer hebben we in overleg met NPO besloten om de aflevering waarin Römer een bijrol heeft, niet meer te herhalen" , vertelt NTR. "Ook zal de aflevering niet meer te zien zijn op NPO Start."

De veroordeling van Thijs

Afgelopen dinsdag kreeg acteur Thijs Römer in de rechtbank in Assen te horen dat hij een gevangenisstraf van drie maanden opgelegd krijgt. Van deze drie maanden, zijn er twee voorwaardelijk. Daarnaast krijg hij ook een werkstraf van 240 uur. Hij verleidde verschillende minderjarige meisjes online en liet ze verschillende handelingen bij zichzelf verrichten en foto's zonder kleding naar hem sturen.