Olcay Gulsen deelt voor het eerst foto's met nieuwe liefde op Instagram

Entertainment
door Sophie
donderdag, 01 augustus 2024 om 11:19
nieuwe look olcay gulsen 1
Er gingen deze week geruchten rond dat Olcay Gulsen een nieuwe liefde zou hebben. Nu lijkt ze deze geruchten zelf te bevestigen door middel van een foto op Instagram.

Olcay Gulsen Ruud de Wild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild, ooit een dynamisch duo in de wereld van de liefde, besloten vorig jaar hun wegen te scheiden. Het stel liet toen weten dat er geen sprake was van drama of een derde partij en dat hun breuk weloverwogen en vreedzaam was, al wisten zij dit zelf al maanden. Desondanks blijven ze goede vrienden, drinken nog regelmatig samen koffie en steken elkaar op social media met plezier de draak.
Sinds hun breuk gonst het van de geruchten over nieuwe romances voor beide ex-geliefden. Zo werd Ruud de Wild in verband gebracht met Fajah Lourens, hoewel geen van beiden dit ooit heeft bevestigd of ontkend.

Olcay Gulsen en Eelko van Kooten

Evert Santegoeds onthulde in zijn podcast Strikt Privé een sappige scoop: Olcay zou het wel heel gezellig hebben met Eelko van Kooten, de oprichter van Spinnin' Records en voormalig manager van Martin Garrix.
Eelko is geen onbekende; hij is de zoon van de legendarische muziekproducent Willem van Kooten, bij kenners beter bekend als Joost den Draaijer. Het lijkt erop dat Olcay haar liefdesleven naar een hoger niveau heeft getild. Waarom zou je genoegen nemen met een gewone sterveling als je kunt omgaan met iemand die zijn fortuin in de muziekwereld heeft vergaard? Terwijl Ruud mogelijk nog zijn liefdesverdriet verwerkt, paradeert Olcay vrolijk verder met haar nieuwe, welgestelde partner.

Olcay Gulsen deelt voor het eerst foto's met nieuwe liefde op Instagram

Waar eerst alleen geruchten waren, heeft Olcay besloten zelf de touwtjes in handen te nemen. Op haar kenmerkende manier plaatste ze een romantische foto op Instagram met haar nieuwe geliefde, waarmee ze niet alleen de geruchten bevestigde, maar ook aangaf even offline te zijn geweest. Het lijkt erop dat Olcay haar nieuwe liefde met trots aan de wereld wil tonen.
Beeld: Instagram @olcay
Beeld: Instagram @olcay