Olcay Gulsen wil geen nieuwe relatie: 'Ben niet op de markt'

Entertainment
vrijdag, 10 november 2023 om 10:38
ontwerp zonder titel 2023 11 10t102157425
In augustus vorig jaar namen Olcay Gulsen en Ruud de Wild afscheid van hun liefdesrelatie. Met andere woorden, het is voorbij. Sindsdien krijgt Gulsen talloze uitnodigingen voor datingshows, maar ze lijkt er geen interesse in te hebben.

'Ik ben niet aan het daten'

" De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde ", dat deelde Olcay Gulsen en Ruud de Wild afgelopen augustus in een gezamenlijke post op Instagram. Volgens hen was er niemand anders betrokken, geen gedoe, en ook geen ruzie.
Na het beëindigen van haar relatie met Ruud de Wild lijkt Olcay het vrijgezellenleven wel prima te vinden. " Ik ben niet aan het daten. Ik ben oké en niet op de markt ", vertelt ze aan Weekend tijdens de JFK Greatest Man 2023 event in Holland Casino Amsterdam. Ruud en Olcay hebben ook nog steeds contact . " Hij heeft gisteren nog kabeljauwfilet bij me gegeten en klaagde dat ik hem niet goed had gebakken ", vertelt Olcay aan Weekend .
De onderneemster onthulde dat ze al benaderd is voor deelname aan drie verschillende datingprogramma's. Ze heeft er alleen geen interesse in die weg als het gaat om daten. "Dat lijkt mij zo verschrikkelijk" , vertelt Olcay. We kunnen er, dus voorlopig op vanuit gaan dat Olcay geen nieuwe man aan de haak gaat slaan.

Mensenkennis

Hoewel Olcay momenteel niet actief op zoek is naar een partner, is Weekend
nieuwsgierig naar het beeld dat ze heeft van haar Greatest Man. Volgens haar hoeft een man niet noodzakelijk knap te zijn. Wat voor haar het belangrijkst is, is dat een man een groot hart heeft. Als voorbeeld noemt ze Nasrdin Dchar. " Hij zet zich in voor jongeren die minder kansrijk zijn. Daarbij is hij een fantastische acteur, maar ook iemand met veel inhoud.
" Olcay toont haar scherpe mensenkennis, want naast onder andere Sergio Herman en Danny Vera, werd ook Nasrdin uitgeroepen tot de nieuwe JFK Greatest Man.