Olcay Gulsen haalt uit naar Ruud de Wild: 'Ben gelukkiger nu'

Entertainment
door Indy
maandag, 15 januari 2024 om 13:39
olcay gulsen sneer ruud de wild
In augustus volgend jaar maakten Olcay Gulsen en Ruud de Wild bekend dat zij een punt achter hun relatie hebben gezet. Hoewel de twee nog goed met elkaar door een deur konden, deelt Olcay op Instagram toch een kleine sneer uit naar haar ex.

Relatiebreuk

Hoewel Olcay Gulsen en Ruud de Wild in augustus vorig jaar aankondigden dat ze hun relatie hebben verbroken , was het stel al maanden eerder uit elkaar. Dat de twee uit elkaar gingen, kwam niet volledig als een verrassing. Er gingen al geruime tijd verhalen rond dat het niet goed ging tussen de twee.

In De Wild in de Middag, de radioshow van Ruud op NPO Radio 2, deed de radio-dj een boekje open over de breuk. “Natuurlijk ben ik hartstikke verdrietig. Maar op een gegeven moment moet de wijze geest en het gunnen groter zijn dat het verdriet.” De twee zijn goed uit elkaar gegaan en zeggen nog steeds zielsveel van elkaar te houden. “Alleen we zijn ermee gestopt en daar hebben we goede redenen voor” , aldus Ruud. Hij geeft aan dat ze zo overprikkeld waren en even op adem moeten komen en hebben besloten dit even zonder elkaar te doen.

Sneer naar Ruud

Op Instagram plaatste Olcay afgelopen zondag een story waarop haar volgers konden reageren. "Misschien tijd voor een vragenronde... Ask me anything" , luidde het bericht.

Een van haar volgers vroeg of Olcay nu gelukkiger is. Met het antwoord dat ze geeft lijkt het erop dat Ruud en Olcay het zielsveel van elkaar houden-stadium inmiddels wel voorbij zijn. Het lijkt er namelijk op dat ze een sneer uitdeelt aan haar ex. "Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je denk ik?" , begint ze haar verhaal. "Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven."

Geen nieuwe liefde

Het vrijgezellenleven lijkt Olcay goed te bevallen. “ Ik ben niet aan het daten. Ik ben oké en niet op de markt “, vertelde ze onlangs in een interview met weekblad Weekend . Ruud en Olcay hebben ook nog steeds goed contact . “ Hij heeft gisteren nog kabeljauwfilet bij me gegeten en klaagde dat ik hem niet goed had gebakken."

De onderneemster onthult dat ze al drie keer is benaderd voor een deelname aan verschillende datingprogramma’s, maar dat ziet ze nog niet helemaal zitten. “Dat lijkt mij zo verschrikkelijk” , vertelt Olcay. We kunnen er voorlopig dus vanuit gaan dat Olcay binnenkort geen nieuwe man aan de haak slaat.