Olcay Gulsen laat zich uit over relatiestatus met Ruud de Wild

Entertainment
vrijdag, 27 oktober 2023 om 10:47
ontwerp zonder titel 34
Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben nog steeds een sterke vriendschap met elkaar. Dit deelde Olcay Gulsen donderdagavond mee aan het ANP voordat ze naar de uitreiking van de JFK Greatest Man Award in Amsterdam ging.

Ruud en Olcay uit elkaar

"We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf." Dat vertelde het stel over de breuk van hun relatie. Volgens Ruud waren ze al maanden voor de aankondiging uit elkaar .
Ruud en Olcay hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet op het Nijmeegse vierdaagse. Ruud is toen vrij wel meteen als een blok voor haar gevallen. Samen hebben ze ook veel hoogte punten en diepte punten meegemaakt. Zo hebben ze ook samen meegedaan aan The Masked Singer.
Natuurlijk hebben ze samen ook een enorme klap ontvangen, wanneer ze hoorde dat Ruud darmkanker heeft. Gelukkig ontving hij in de zomer van 2021 het goede nieuws dat hij vrij was van kanker. Dat is natuurlijk geweldig, maar het betekent ook dat hij regelmatig controles moet ondergaan voor de rest van zijn leven, en dat is maar goed ook.

Olcay Gulsen over relatie breuk

"Wij eten denk ik nog twee, drie keer per week met elkaar" , vertelt Olcay. " Hij is gisteren naar New York vertrokken, toen is hij nog bij mij kabeljauwfilet komen eten. Dus wij zijn gewoon echt hartstikke close met elkaar, wij spreken elkaar heel veel. "
Eind augustus kondigden Olcay en Ruud aan dat ze na een relatie van ongeveer vier jaar uit elkaar zijn. " We hebben gemerkt dat we allebei ons eigen pad in het leven willen verkennen ", deelde het stel op Instagram. " We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. "
Het is natuurlijk heel er fijn voor de twee dat ze nog heel goed zijn met elkaar en dat er geen ruzie speelt tussen hun.