Om déze reden zijn Andy van der Meijde en Melisa van elkaar gescheiden

Entertainment
door Lois
zaterdag, 03 februari 2024 om 12:12
screenshot 2024 02 02 at 151718
Oud-voetballer Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn al jarenlang gescheiden. Een paar maanden na de bruiloft, in september 2014, zijn de scheidingspapieren al tevoorschijn gekomen.

Andy van der Meijde en Melisa

Het reality duo Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli lijken nog altijd gelukkig te zijn met elkaar, maar eigenlijk is het stel al jarenlang gescheiden. Een paar maanden na de bruiloft, in september 2014, zijn de scheidingspapieren al tevoorschijn gekomen. Het kibbelende reality duo kreeg in 2014 een eigen programma, jarenlang konden we hun hoogte- en dieptepunten op de voet volgen. In 2017 verdween het stel van de buis en in 2022 keerden ze terug met hun eigen reallife soap.

Scheiden door exen en financiële redenen

Andy en Melisa zijn gescheiden, niet omdat ze al genoeg hadden van elkaar, maar om de exen van de voetballer op afstand te houden. Om financiële redenen besloot het stel snel te gaan scheiden. Andy en Melisa waren in gemeenschap van goederen getrouwd, met als gevolg dat de exen van Andy achter het geld van Melisa aan konden, die als kapster werkzaam is in een beautysalon. Na de scheiding konden zij geen aanspraak meer maken op haar geld.
"Soms is er geen andere keus", vertelde ze destijds aan Shownieuws. "Kortom: het is puur een geldkwestie en dit was de beste oplossing voor ons." De bruiloft werd ook uitgezonden in de realityserie. Ondanks alles zijn Andy en Melisa dus nog steeds gelukkig in de liefde.

Puur natuur

Melisa heeft er onlangs voor gekozen om haar implantaten te laten verwijderen. "Ten eerste omdat ik natuurlijk weet dat siliconen kunnen lekken, scheuren of de meest rare dingen mee kunnen gebeuren. Tegenwoordig hoor je steeds meer horrorverhalen, dus ik dacht: 'Nee ze gaan er echt uit'."
"Ik moest wel wennen, maar ze heeft gelukkig nog een dik achterwerk, waar ik ook van houd", geeft Andy lachend toe. "Ze heeft het goed gedaan, het is een voorbeeld voor andere vrouwen".