Opnames Bureau Maastricht begonnen: 'Dit najaar te zien'

Entertainment
door Lois
woensdag, 27 maart 2024 om 9:58
ewout genemans
Ewout Genemans, de bekende televisiepresentator, zal komende tijd veelvuldig te vinden zijn in het zuiden van Nederland, waar hij is gestart met de opnames van 'Bureau Maastricht'. Via zijn Instagram-account deelde de presentator woensdag dit geweldige nieuws met zijn volgers.

Bureau Maastricht

Fans van Ewout Genemans en zijn politieteam hebben lang uitgekeken naar dit goede nieuws, aangezien de presentator eerder heeft aangekondigd dat de opnames voor een nieuw seizoen in maart 2024 zouden beginnen in Maastricht. Daarbij heeft hij tevens bekendgemaakt wanneer het nieuwe seizoen zal worden opgenomen.
"Maastricht is een stad met jaarlijks miljoenen toeristen en bezoekers. Het ligt dicht bij de grens, heeft een bruisend uitgaansleven, is een studenten- en voetbalstad, de woonplaats van veel expats en heeft een internationale allure," schrijft Ewout op zijn Instagram. "Het komende seizoen zullen wij hier de agenten volgen! De opnames starten in maart. Ik ben erg benieuwd naar wat we de komende tijd allemaal zullen meemaken."

Boevenjacht

Ewout gaat natuurlijk niet alleen op boevenjacht. Vorige week stelde hij de agenten die te zien zijn in Bureau Maastricht al voor. Inmiddels is Ewout bijna zelf een ervaren politieagent. Eerder maakte hij dezelfde show al onder de namen Bureau Rotterdam, Bureau 040, Bureau Arnhem, Bureau Hofstad en Bureau Burgwallen.
Met zijn voorgaande programma's heeft Ewout een indrukwekkende indruk achtergelaten bij zijn kijkers. Zo heeft hij in het verleden in Rotterdam gewerkt. "Rotterdam is anders vanwege de vele heftige incidenten. We gingen soms van melding naar melding, vaak ging het om gewelddadige meldingen. Ik had dit wel verwacht, maar het is wel intenser," vertelde Ewout eerder in RTL Boulevard.

Najaar

"Deze week zijn we begonnen met de opnames voor Bureau Maastricht!" schrijft Ewout bij een foto van zichzelf voor een politieauto. "Benieuwd naar wat we de komende maanden allemaal gaan meemaken." De opnames voor het RTL-programma zullen ongeveer een half jaar in beslag nemen. Bureau Maastricht zal dit najaar te zien zijn bij RTL.