Opnieuw een breuk bij Married at First Sight: 'Fouten gemaakt'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 28 maart 2024 om 12:00
realitynl 95
De laatste aflevering van Married at First Sight is verschenen en wat blijk? Deze aflevering zit vol met nieuwtjes! Zo heeft er opnieuw een breuk plaatsgevonden, passen de experts hun methode aan én heeft een van de kandidaten een rooskleurig vooruitzicht.

Married at First Sight

Het was een bijzonder seizoen en zo heeft Carlo Boszhard genoeg om bij te kletsen met de experts. "Anne, je hebt slecht nieuws. Het gaat over Jeffrey en Jerney. Wat is daar gebeurd?" vraagt Carlo aan expert Anne Campagne. "Die hebben toch besloten om uit elkaar te gaan," vertelt ze. "Jeffrey was op vakantie geweest en hij bespeurde daar dat hij Jerney niet had gemist. Vanuit daar zijn ze het gesprek aangegaan en hebben ze besloten om toch de stekker eruit te trekken." Zo was het seizoen nog maar net begonnen of de eerste scheiding was al een feit en het was helaas ook niet de laatste.

Fouten

Na deze breuk is het overduidelijk dat het huwelijk van één koppel namelijk Jeppe en Jantine, blijkt te werken. Carlo vindt dat de experts kritischer naar zichzelf moeten kijken op de basis van het matchen. "Hebben jullie fouten gemaakt?" vraagt hij. "Ja, we hebben zeker dingen gemist." Het gaat volgens expert Patrick van Veen mis bij de wat oudere koppels, die zijn natuurlijk al voor een langere tijd alleen. Het is voor hun moeilijker om iets van een ander aan te nemen. Dit kan komen omdat ze al een tijdje met niemand rekening hebben hoeven houden.

Nieuwe tool

De experts hebben aangegeven dat ze bij het nieuwe seizoen een nieuwe tool gaan gebruiken. Wat nu voornamelijk ontbreekt bij koppels is de aantrekkingskracht, hier willen de experts verandering in brengen."We zijn met een hogeschool bezig om te kijken of we het onbewuste stuk in 'wat vind jij aantrekkelijk?' kunnen meten", vertelt Patrick. Of dit voor verandering zal kunnen zorgen voor het nieuwe seizoen moet nog blijken. Deelnemer Bastiaan gaat buiten het programma om, de liefde ontdekken met iemand waarmee hij eerder contact heeft gehad. Zal dit misschien toch de manier zijn om de ware liefde te vinden?