Dit is de bijna 40 jaar jongere partner van Patricia Paay

Entertainment
door Denise
zaterdag, 03 juni 2023 om 15:50
ontwerp zonder titel 2023 05 26t112106585
Patricia Paay heeft ondertussen de leeftijd van 74 bereikt, maar dat valt niet te zien aan haar looks. Ook haar partner, Robert Hinfelaar ziet dat niet, want die is bijna 40 jaar jonger dan zij.

Patricia Paay

Patricia Paay begon als zangeres, maar werd zoveel meer dan dat. Toen ze 18 was in 1967 brak ze door met de hit Je bent niet hip . Hierna begon ze met haar zusje en moeder de meidengroep Star Sisters . Ondertussen is Patries uitgegroeid tot een ware 'mediapersoonlijkheid' en is er eigenlijk niemand in ons kikkerlandje die deze vrouw niet kent.

Zo ziet de partner van Patricia Paay eruit

Patricia is al een aantal jaren gelukkig met haar partner Robert, hij is 35 jaar jonger dan haar en komt uit een miljonairsfamilie. Zijn familie heeft het bedrijf Hinfelaar Elektrotechniek, maar Robert is zelf meubelverkoper bij een winkel in zitmeubelen. In 2003 leerde het koppel elkaar kennen toen de rijke familie van hem een rondleiding kreeg in het huis dat zij gingen kopen van Patricia en ex Adam Curry. Later, in november 2016 stapten de tortelduifjes met elkaar in het huwelijksbootje. Patricia trouwde voor de vierde keer in haar leven.