Foto: Patty Brard met opgezwollen gezicht naar het ziekenhuis

Entertainment
door Sophie
maandag, 18 september 2023 om 8:46
patty brard opgezwollen ziekenhuis
Patty Brard deelde dit weekend een verontrustende foto op Instagram. Ze laat zien dat haar gezicht helemaal is opgezwollen en ze naar het ziekenhuis is gegaan.

Patty Brard ziekenhuis

Patty Brard deelde een foto op Instagram waarin te zien is dat haar gezicht compleet is opgezwollen. "Ik deed mijn bril af... En ik was gelijk niet blij" , schreef ze bij de foto waarbij ze duidt op een citaat van Petri uit B&B Vol Liefde . Ook benoemd Patty Tergooi, het ziekenhuis in Hilversum waar ze naartoe is gegaan.
Verder is te zien op een andere foto dat ze een koelelement tegen haar oog aanhoudt en Tergooi en Gerard Joling bedankt, met lachende smileys. Het lijkt er dus op dat we ons in ieder geval geen gigantische zorgen hoeven te maken om de gezondheid van Patty. Wat er precies aan de hand is, is vooralsnog niet duidelijk.

Plastische chirurgie

We weten dat Patty Brard niet vies is van cosmetische ingrepen . In juli vertelde ze aan Libelle
dat ze nog nooit zo goed in haar vel heeft gezeten. Ze deed toen ze zestig werd een test om haar biologische leeftijd vast te stellen, deze kwam toen uit op 74 jaar. "Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning."
Zie hieronder een foto van het opgezwollen gezicht van Patty Brard:
patty brard opgezwollen