Paul uit B&B Vol Liefde doet bijzondere onthulling: 'Héél vervelend allemaal'

Entertainment
door Lois
woensdag, 31 januari 2024 om 11:34
paul en debbie
Debbie de Jong en Paul Visser, de grote favorieten van B&B Vol Liefde 2023 zijn nog steeds bij elkaar. Ze krijgen niet alleen geen genoeg van elkaar, maar ook van verschillende tv-programma's waar zij regelmatig voor gevraagd worden.

B&B Vol Liefde-Debbie en Paul

Afgelopen zomer waren we gek op B&B Vol Liefde, en heeft heel Nederland een zwak gekregen voor Debbie de Jong en Paul Visser. Ze waren dan ook de grote favorieten van het seizoen, waardoor iedereen stiekem hoopte op meer van het koppel.
Paul viel voor de liefde van Debbie en vandaag de dag zijn de twee nog steeds bij elkaar. Daarom is hij meestal voor een aantal weken in Spanje te vinden, waarna hij weer terugkeert in het gezellige Amsterdam. "Ik kom uit een echte Amsterdamse familie, en als je 69 bent, heb je veel sporen in de stad liggen."

Bekendheid

Debbie en Paul waren de sterren van de show in B&B Vol Liefde 2023, en we want more!
Fans van het liefdesprogramma waren dan ook heel blij toen ze Paul ineens als kandidaat zagen bij De Slimste Mens . Daarnaast was het koppel samen te zien in Ik Hou van Holland en Scrooge Live . "Het is een totaal ander leven, ineens met mensen die je herkennen, mensen die iets van je willen omdat je een soort van bekend bent, en zelf kom je ook ineens met leuke en interessante mensen in contact."
Zijn bekendheid brengt ook andere bijkomstigheden met zich mee. "Vanavond gaan we eten bij een restaurant van een kasteel hier verderop", vertelt Paul in een interview. "We mogen de nieuwe menukaart uitproberen. Dat is mijn leven. Héél vervelend allemaal."

Betrapt

Het B&B Vol Liefde-koppel was ook te zien in de oudejaarsspecial van Ik Hou van Holland, gepresenteerd door Linda de Mol. Sterker nog, Paul overtrad de regels. De teamcaptains Richard Groenendijk en Jeroen van Koningsbrugge kregen een kennisquiz over B&B Vol Liefde en Paul pakte stiekem zijn mobiel erbij om het antwoord op te zoeken. Jeroen en Debbie – die in het andere team zaten – hadden het direct door en stormden op hem af. "Je mag je telefoon niet gebruiken, meneer Visser!"