Dit is Paul uit Boer Zoekt Vrouw

Entertainment
zondag, 05 november 2023 om 12:30
paul bzv
Nu Bob als eerste de boerderij van Claudia in Normandië heeft moeten verlaten, strijden René en Paul nog altijd om het hart van de boerin. Kijkers hebben al opgemerkt hoe Paul graag indruk maakt in de keuken voor Claudia. Maar wat valt er nog meer te ontdekken over hem?

Paul uit Boer Zoekt Vrouw

Paul is een 59-jarige geboren en getogen Brabander. Hij heeft een dochter en een zoon uit een vorig huwelijk. Hij werkt als vertegenwoordiger voor een bedrijf dat schoonmaakmiddelen verkoopt en heeft onlangs zijn eigen coachingsbedrijf opgestart.
" Het is heel spannend om weer iemand te leren kennen en te ervaren of daar liefde in zit ", vertelde Paul in een van de afleveringen over zijn nieuwe romantische belevenis.

Keuzemoment

" Het belangrijkste in een relatie is dat je elkaar ziet"
, vertelt Paul voor de camera. En dat zou hij dus zomaar kunnen gaan vinden bij Claudia. " Als ik bij haar ben, voelt het heel comfortabel
", legt hij uit aan Yvon Jaspers voor het keuzemoment. " Er kan iets ontstaan, maar het is nog kortdag. Ik beeld mij wel al in dat dit mijn thuis wordt. "
Bij het eerste keuzemoment werd Bob als eerste van het erf gestuurd. " Als ik jullie moet geloven, is dit een beetje zoals de hemel eruitziet. Zo’n mooie plek met zo’n mooie vrouw
", vertelt Yvon aan de mannen voordat het keuzemoment begint. Toch moet één van de mannen eraan gaan geloven en moet hij zijn spullen gaan pakken. " De keuze was moeilijk ", begint Claudia. " Maar het is Bob. Ik heb niet echt de speciale kriebel die jij wel had. Helaas. Dat heb ik wel iets meer bij de andere twee. " Bob vat het gelukkig wel sportief op. " Dan is dat een goede keuze. Ik wens je heel veel succes. "
Wanneer Bob naar boven gaat om zijn bagage op te halen, begint Claudia: " Wat gaan we drinken hierop?"
Ze haalt een fles drank tevoorschijn en de drie gaan gezellig proosten. " Op een paar mooie dagen ."

Echt levensgenieter

Paul zal zich gemakkelijk thuis voelen op de boerderij, omdat de landbouwsector voor hem geen onbekend terrein is. " Zakelijk heb ik een beetje het boerenleven leren kennen ", vertelt hij in gesprek met KRO-NCRV . " De ´vrijheid´ en het buiten zijn, in combinatie met dieren op het boerenerf heeft voor mij persoonlijk iets aantrekkelijks waar ik mij heel goed bij voel. "
In de vorige uitzending zagen we dat Paul een echte levensgenieter is, die zijn weg weet in de keuken. Claudia raakte helemaal onder de indruk van zijn kookkunsten. " Als ik in de keuken sta, ben ik echt in mijn element. En Claudia is daarin heel meehelpend. " Wat Paul opviel is dat hij graag de romantische sfeer opzoekt. Voor hem voelt dat 'heel klassiek' aan. " Wijntje, open haard, ondergaande zon en een diepgaand en goed gesprek. "

'Ze past echt bij jou'

Naast romantiek hecht Paul veel waarde aan 'openheid en oprechte communicatie' in een relatie. Hij hoopt dat hij met Claudia vrijelijk 'intimiteit en emoties' kan delen. Toen hij haar voor het eerst ontmoette, was het absoluut een 'wow-moment.' " Wat een mooie vrouw om te zien in doen en laten. Mijn dochter zei als eerste: 'Pap, je moet schrijven, ze past echt bij jou'. "
Als Paul een vakantie moet uitkiezen met zijn toekomstige vrouw dan weet hij het wel. Een combinatie van activiteiten doen, iets gaan bekijken zoals een monument of een museum, of de natuur bekijken. Lekker gaan luieren in de zon klinkt natuurlijk ook niet verkeerd, maar als het te warm wordt is de schaduw ook helemaal prima.

Gunt kinderen de wereld

Paul geeft ook veel om zijn kinderen en gunt ze de wereld. Als hij een miljoen aangeboden kreeg, zou hij het gaan investeren in zijn kinderen. Als ze bijvoorbeeld een project willen gaan doen, waar ze gelukkig van worden, wil Paul daar graag zijn geld in investeren. En hij hoopt dat het eindresultaat uitpakt in een mooi huisje aan de zee.