Pension en Chateau vallen niet in de smaak: Meilandjes komen met nieuw verdienmodel

Entertainment
door Nienke
donderdag, 21 maart 2024 om 16:51
realitynl 65
Jan Dijkgraaf is de schrijver en regisseur die al een hoop klusjes heeft gedaan voor de Meilandjes. Zo kondigt Jan wel heel opmerkelijk nieuws aan: geen pension of chateau meer in het volgende seizoen, maar iets heel anders!

Familie Meiland

Het is niet de eerste, tweede of derde, zo vertelt Jan Dijkgraaf dat er een vierde biografie komt over de Meilandjes! Zo wordt het boek geschreven door Jan zelf én Timon Moll, die onder meer Chateau Meiland en Ik Vertrek heeft geregisseerd. Er is nog geen titel én de Meilandjes hebben geen inspraak op het boek. De familie mag hem van tevoren nog wel lezen, maar Jan en Timon zitten nog midden in het schrijfproces! Het boek zal naar verwachting op 25 juni uitgebracht worden. Jan laat weten dat de familie volgend seizoen geen chateau of pension meer gaat runnen. Zou dit iets te maken hebben met het feit dat het nieuwe seizoen van de Meilandjes met de grond gelijkt wordt gemaakt?

Verhuizing

Fans waren in shock van de zoveelste verhuizing van Martien en Erica Meiland. Niet alleen hebben ze dit wereldkundig gemaakt, maar ook het bedrag wat ze ervoor vragen! Zo liet Martien weten aan Shownieuws dat de villa voor 2.395.000 euro te koop staat. In ruil daarvoor heb je een mooie villa in Noordwijk, wie wil dat nou niet? Dat is niet het enige grote nieuws wat Martien en Erica hebben: zo staat de eerste bezichtiging al gepland voor een nieuw huis! "Morgenmiddag al de eerste bezichtiging", zo laten ze weten. Op de vraag of dit de laatste verhuizing is, reageren ze met: "Voor altijd de laatste." Lijkt het plan van het Meilandgoed dan als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn? Zo zijn er nog steeds zware tijden voor Maxime, want haar peper dure villa is nog steeds niet verkocht.