Peter Gillis bevestigt: ‘Ik en Nicol zijn uit elkaar’

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 10 februari 2023 om 17:45
peter gillis nicol massa kassa
We schreven eerder al dat Nicol Kremers een nieuwe vriend zou hebben. Ze werden al een aantal keer samen gespot. Maar van een officiële breuk met Peter Gillis was nog geen sprake. Nu is het Peter die het verlossende woord geeft op Facebook.
Speculaties over de relatie
Het is al een tijdje de grote vraag of Peter en Nicol uit elkaar zijn. Er werd veel gespeculeerd en Nicol zou zelfs al verhuisd zijn en een nieuwe vriend hebben.
Er werd gezegd dat ze het aan het einde van het seizoen van Massa is Kassa bekend zouden maken, maar toch kwam het officiële bericht eerder. Het is Peter zelf die het laat weten op Facebook.
Peter Gillis en Nicol zijn uit elkaar
"In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", begint Peter zijn bericht. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan, ze zal dan ook geen deel meer uitmaken van de vaste cast van seizoen 10 van realityserie 'Familie Gillis: Massa is Kassa. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken", vertelt Peter op Facebook.
Wij zijn benieuwd of het – na alles wat er tussen die twee is gebeurd – ´echt in 'goede harmonie' is gegaan. We wensen de twee in ieder geval heel veel sterkte met de break-up.