Peter Gillis ontvangt duizenden euro’s boete voor illegale prostitutie

Entertainment
door Sophie
maandag, 28 augustus 2023 om 14:07
peter gillis boete illegale prostitutie
Steeds meer criminele activiteiten van Peter Gillis komen aan het licht. Er komen allerlei verhalen naar buiten, waar onze mond van open valt. Dit keer kwam er weer een verhaal aan het licht, dat Peter Gillis duizenden euro's zal gaan kosten. Het gaat om illegale prostitutie op zijn vakantiepark Prinsenmeer.

Boete voor illegale prostitutie

Peter Gillis komt steeds dieper in de problemen. Zo heeft hij aan de stok met zijn personeel, omdat hij hen liet werken onder de meest verschrikkelijk omstandigheden . We kennen inmiddels allemaal ook het verhaal – en de aangiftes – van zijn ex Nicol Kremers over de bedreiging en mishandeling. Onlangs werd de mishandelingszaak van Nicol Kremers en Peter Gillis uitgesteld . Zo zijn er nog veel meer verschillende criminele praktijken die Peter Gillis verricht, hij moet voor de ene voor de rechter verschijnen en voor de ander krijgt hij boetes van duizenden euro's.
Er is nu weer een verhaal verschenen uit de doofpot, iets dat twee jaar geleden plaatsvond op zijn vakantiepark Prinsenmeer. Hij krijgt namelijk nu een boete van de gemeente Asten voor illegale prostitutie. Twee jaar geleden werd een vrouw betrapt op de parkeerplaats van het vakantiepark. Zijn verrichtte tegen betaling seksuele handelingen bij mannen.
Peter Gillis kreeg in eerste instantie een waarschuwing, omdat de gemeente Asten absoluut niet blij was met deze praktijken. Hierin stond dat de gemeente zou gaan handhaven als er nog een overtreding zou plaatsvinden. Die volgende overtreding kwam een jaar later.

Inval op vakantiepark Prinsenmeer

De politie deed nog geen jaar later een inval op vakantiepark Prinsenmeer in één van de chalets. Er deed een schaars geklede Braziliaanse dame open en in de slaapkamer lag een man, volledig uit de kleren. Het ging hier wederom om betaalde seksuele praktijken. Het zou hier zelfs zijn gegaan om een vaste werkplek, waar dit vaker gebeurde. Er werden verschillende speeltjes aangetroffen. Ook zou deze vrouw een advertentie online hebben staan waarin ze aangaf dat ze haar vaste werkplek had op vakantiepark Prinsenmeer.
Waarom krijgt Peter Gillis deze boete? Hij heeft niet genoeg gedaan om de prostitutie te handhaven op zijn vakantiepark. Daarom is er besloten om hem een boete van 2000 euro op te leggen. Deze kan echter oplopen tot tienduizend euro.

Peter Gillis onderneemt juridische stappen

Peter Gillis is er natuurlijk heel erg zeker van dat hij en zijn Oostappengroep er alles aan hebben gedaan om deze prostitutie tegen te gaan. Hij heeft juridische stappen gezet om te proberen deze boete tegen te gaan. "Wij doen er alles aan om onze gasten een optimaal verblijf te geven en willen dit soort zaken absoluut niet op onze parken hebben en controleren de gasten, maar heel soms slipt er eentje tussendoor" , liet de woordvoerder van het park weten in een statement.