Peter Gillis diep in de problemen: 'Nog een aangifte van mishandeling'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 28 maart 2024 om 9:59
realitynl 96
Het zijn donkere tijden voor Peter Gillis, zo lijkt hij de rechtbank niet te kunnen missen. Zo zou er na de aangifte van Nicol Kremers voor mishandeling, er nog een volgen. Volgens Roddelpraat gaat het om een vrouw waarmee Peter was vóór Nicol.
Nicol Kremers en Peter Gillis hebben in begin februari 2023 besloten om hun vijfjarige relatie te verbreken. Zo is Nicol bang voor Peter en heeft ze inmiddels verschillende therapieën gevolgd. Nicol heeft in totaal twee keer aangifte gedaan tegen Peter. Eenmaal wegens mishandeling en verkrachting en de tweede wegens dwang.

Nog een aangifte

De aangiftes van Nicol is niet de enige die Peter op zijn bordje voorgeschoteld krijgt. Zo onthult Dennis Schouten in Roddelpraat: "Er is nog een vrouw die aangifte heeft gedaan tegen Peter Gillis. Het gaat om zware mishandeling en de zaak gaat bij de zaak van Nicol gevoegd worden.”

Peter Gillis en Angelique

Volgens Dennis is dit een oude bekende van Peter, het is namelijk een ex waarmee Peter samen was voor Nicol. "Angelique woont op dit moment in Lommel in België met haar Poolse man. Maar Angelique heeft, voor Nicol, een relatie gehad met Peter Gillis," legt Dennis uit. "Angelique reed nog altijd rond in een Range Rover die Peter Gillis betaalt voor haar. Want Peter ging ook in de relatie met Nicol, nog af en toe met Angelique naar bed. Sterker nog: daar is Nicol een keer achter gekomen.” Nicol heeft destijds een vaststellingsovereenkomst moeten tekenen, zo mocht Nicol zich niet uitlaten over de relatie die ze met Peter heeft gehad.

Stoppen!

Inmiddels is Peter al een tijdje samen met Wendy van Hout. "Hij moest van Wendy stoppen met afspreken met Angelique. Hij betaalt niet meer die Range Rover en zo dacht Angelique: dan kan ik dus ook aangifte doen”, beweert Dennis. Waar de ex van Peter hem precies van beschuldigd is niet duidelijk, maar volgens de heren van Roddelpraat gaat het om ‘zware mishandeling’.