Peter Gillis en Wendy van Hout gaan trouwen: 'I said yes!'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 02 april 2024 om 10:02
realitynl 111
Peter Gillis heeft zijn vriendin Wendy van Hout ten huwelijk gevraagd. Dit is wel op een hele bijzondere datum aangekondigd, namelijk: 1 april. Zo is 1 april bekend van de nodige grappen en dat was zeker te merken dit jaar. Het is superfijn voor het stel als dit écht zou zijn, maar veel volgers denken dat dit een grap is.
Peter Gillis is niet meer weg te denken uit het nieuws, zo bereikt hij wekelijks de koppen in het nieuws. Zo zit Peter diep in de problemen met de aangiftes tegen hem vanwege mishandeling. Er zijn ook verschillende onderzoeken aan de gang over de vakantieparken van Gillis. De kans is groot dat Peter een begin maakt aan de verkoop van zijn vakantieparken en dat dit het einde zou kunnen zijn van het steenrijke imperium.

Wendy van Hout Peter Gillis trouwen

Los van wat er allemaal gebeurt in het leven van Peter en Wendy is er ook nog ruimte voor leuk nieuws. Zo hebben de twee aangekondigd om samen in het huwelijksbootje te stappen! Wendy heeft een foto op Instagram geplaatst waar te zien is dat Peter op zijn knieën gaat. Wendy heeft bij de foto geschreven: "OMG… Zo onverwacht en nooit gedacht, zo gelukkig met jou". Eerder heeft Peter in een interview met Shownieuws al geheimzinnig gedaan over het feit of de twee gaan trouwen. Zo reageerde Peter met: "Ja, dat weet ik niet, dat blijft geheim en misschien ben ik al getrouwd. Wie weet."

Reacties

Fans reageren massaal op dit bericht, al zijn de reacties wel erg verschillend. Zo vinden veel fans vinden dit erg opvallend dat dit op 1 april naar buiten is gekomen. Fans reageren met: "Yes yes hoop geen 1 april grap, maar zou wel superleuk zijn. Van harte gefeliciteerd," en "Geen 1 april grap? Buiten dat gefeliciteerd." Laten we hopen voor de twee dat ze écht gaan trouwen en dat het geen stunt is.