Peter Gillis haalt bij de eerste ontmoeting al uit naar schoonouders

Entertainment
woensdag, 08 november 2023 om 10:04
ontwerp zonder titel 91
In het programma Familie Gillis: Massa is Kassa waren we getuige van de eerste ontmoeting tussen Peter Gillis en zijn nieuwe schoonouders. De ontmoeting verliep nogal ongemakkelijk, maar toch weet Peter er uiteindelijk weer goed mee weg te komen.

Ontmoeting schoonouders

Na een vrij pijnlijke breuk met Nicol Kremers is Peter nu al enkele maanden gelukkig met Wendy van Hout. Hun relatie is inmiddels behoorlijk serieus. Wendy heeft bijvoorbeeld de vrijheid gekregen om een kantoorruimte in te richten van Peter en opvallend genoeg is geld hierbij niet langer een probleem. Nog veelzeggender is dat Peter zijn uiterste best doet om een goede indruk te maken op zijn schoonouders. Maar of dat echt een positieve indruk is, is nog maar de vraag.
Bij het openen van de deur maakt Peter gelijk zijn eerste opmerking over de beperkte lengte van Wendy's moeder. " O nou, jij bent niet groot of wel? " In de gang kan hij het niet laten om op te merken dat een schilderijtje scheef hangt. En nog voordat de koffie geserveerd wordt, maakt Peter gelijk een opmerking tegen Wendy's vader over zijn gekreukelde overhemd. " Dat is ook nat weggehangen of niet? "
Gelukkig vonden de ouders van Wendy de ontmoeting met Peter wel leuk. Ze hebben hem zelfs uitgenodigd voor een aanstaande verjaardag, dus we zullen hen zeker nog vaker zien.

'Dieptepunt'

Dat is in ieder geval een stuk gezelliger dan het 'dieptepunt'
dat we vorige week mochten meemaken, toen zagen we in Massa is Kassa
hoe Wendy probeerde een haar borstel af te dingen. " Er zitten zwarte haren in. Bah. Misschien kun je korting geven? "
En het lukt Wendy ook nog om het voor elkaar te krijgen, ze krijgt korting van de verkoopster. " Zo, die kunnen we weer aftrekken van de Belastingdienst, schat ", vertelt ze tegen Peter.

Einde Massa is Kassa?

In oktober kondigde Nicol aan dat ze bezig is met het uitbrengen van haar eigen boek, getiteld Het boek van Nicolleke: mijn waarheid, mijn overwinning. Vooral haar verleden met haar ex-vriend Peter Gillis staat centraal in het boek. Peter vindt het van essentieel belang om het boek eerst te kunnen controleren om er zeker van te zijn dat er geen informatie in staat die hij liever niet in de openbaarheid ziet verschijnen. Jan Dijkgraaf, die de biografie van de Meilandjes heeft geschreven, begrijpt Peters zorgen volledig. Hij gelooft dat het boek van Nicol wel eens schadelijk zou kunnen zijn voor Peters televisiecarrière .