Peter Gillis opnieuw kilo's aangekomen: 'Je was zo goed bezig'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 22 februari 2024 om 10:07
petergillisoostappen 1678893378 3059101840085857547 38714966170
Peter Gillis deelt een nieuw kiekje op Facebook. Erg opvallend want Peter Gillis zijn gewicht is weer zoals dat ooit was. Volgers slaan achterover van het resultaat en reageren teleurgesteld.

Peter Gillis

Peter Gillis staat bekend om zijn vakantieparken waar bezoekers hun zomervakanties kunnen spenderen. Los daarvan heeft hij niet alleen een grote liefde voor zijn huidige vriendin Wendy van Hout, maar ook voor de échte Brabantse worstenbroodjes. Zo'n worstenbroodje valt altijd wel in de smaak bij Peter en is iets wat hij niet snel af zal slaan. Al lange tijd loopt Peter bij een diëtist die hem helpt met een voedingsschema en tips geeft hoe hij gezond kan afvallen. Dit proces verliep met ups en downs.

Afvallen

Het is ons niet ontgaan dat Peter al een langere tijd worstelt met zijn gewicht. Het afvalproces van Peter leek een tijdje goed te verlopen. Zo was Peter vorig jaar ruim 28 kilo (!) afgevallen. "Gas erop! De kilo’s vliegen er nog steeds af, ben in totaal al 28 afgevallen”, schreef hij destijds op Instagram. "Op naar de 100 kilo! Nog maar een kilo of 4 te gaan…” Maar die mentaliteit lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn, of tenminste de gevolgen daarvan.

Vakantie kiekje van Gillis

Peter is op dit moment op vakantie en deelt een foto met de caption: " Hola amigos ! Wij zijn even de accu aan het opladen en lekker aan het genieten”, schrijft Gillis bij de foto op Facebook. Mensen reageren enigszins teleurgesteld. "Je was zo goed bezig met afvallen", reageert iemand.

Ziekenhuisopname

De motivatie die Peter kreeg om af te vallen is een gevolg van een ziekenhuisopname in 2022. Peter is destijds onwel geworden en is daardoor met spoed afgevoerd door een ambulance. Tot schrik had Peter nog maar een hartslag van 30. De familie was bang dat het misschien niet meer goed zou komen. Zoals Gillis zei:"Dit is een wake-upcall
, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen." Peter reageert geschrokken op de gebeurtenis. "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis. Ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een zware suikercoma geweest.”