Peter Gillis veroorzaakt auto-ongeluk in Roll-Royce: '28.000 euro schade'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 23 februari 2024 om 11:01
peter gillis
Terwijl Peter Gillis samen met zijn vriendin Wendy van Hout aan het genieten is in het zonnige Spanje, gaan er hardnekkige geruchten over hem rond. Peter heeft onlangs een auto-ongeluk gehad waarbij hij voor maar liefst 28.000 euro aan schade zou hebben veroorzaakt…

Reeks van problemen

Peter Gillis, de koning van vakantieparken en bekend van het SBS6-programma Massa is Kassa, blijft het aandachtspunt in de media. Van ingetrokken vergunningen tot lopende zaken met Nicol Kremers, Gillis lijkt nooit ver weg van gedoe. Onlangs heeft de aandacht van de gemeente zich ook gericht op illegale bomenkap bij kasteel Genenbroek, te midden van de sluiting van vakantiepark Prinsenmeer en het vandalisme op het graf van zijn moeder. En nu voegt Gillis een nieuw hoofdstuk toe aan zijn reeks van problemen.
Op dit moment is Peter op vakantie en deelt een foto met de caption: "Hola amigos! Wij zijn even de accu aan het opladen en lekker aan het genieten”, schrijft Gillis bij de foto op Facebook. Mensen reageren enigszins teleurgesteld. "Je was zo goed bezig met afvallen", reageert iemand. Maar dat terzijde want.....

Auto-ongeluk

Volgens de heren van Roddelpraat heeft Peter Gillis onlangs een auto-ongeluk veroorzaakt, wat resulteerde in bizarre schade van maar liefst 28.000 euro. Dennis Schouten onthult in de uitzending dat het ongeluk plaatsvond terwijl Gillis aan het rijden was en zijn telefoon gebruikte. Hierdoor zou hij tegen een andere auto zijn aangereden, wat resulteerde in een zwaar beschadigde auto en een torenhoge reparatierekening. 

Reparatiekosten

Roddelpraat heeft zelfs contact opgenomen met het autobedrijf dat de Rolls-Royce repareert, en de eigenaar onthult dat de schade maar liefst inclusief BTW 28.222,55 euro bedraagt.
De garage waar de reparatie plaatsvindt, lijkt ook niet bepaald luxe te zijn, wat wellicht te maken heeft met het feit dat Gillis alles uit eigen zak moet betalen. Het blijkt, maar weer dat de problemen rondom Gillis zich blijven opstapelen en dat er geen einde aankomt.