Pijnlijk besluit van expert uit Married at First Sight: 'Niet meer hetzelfde'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 03 april 2024 om 10:11
realitynl 121
Married at First Sight is een veel bekeken én besproken televisieprogramma op de Nederlandse buis. Dit gebeurt ook achter de schermen en dat is niet altijd positief. Een van de experts neemt een pijnlijk besluit.
Married at First Sight is een programma waarmee je met iemand gaat trouwen die je niet kent en nog nooit hebt gezien. Aan de hand van wetenschappelijke informatie word je aan iemand gekoppeld en trouw je dus met deze persoon. Er gaat een heel onderzoek vooraf, wat zich achter de schermen afspeelt of het koppel gematcht kan worden of juist niet. De slagingskansen van het experiment zijn aanzienlijk gedaald, met opnieuw een breuk als gevolg. Hierdoor heeft expert Patrick een pijnblijk besluit genomen. 

Stekker eruit

Het team van experts die achter de schermen alles regelen, zal het komende seizoen niet meer hetzelfde zijn. Zo heeft expert Patrick er voor gekozen om de stekker eruit te trekken: "Ik heb vorige week formeel na de uitzending bij RTL gedeeld dat ik er niet nog een seizoen bij zal zijn. De keuze is uiteindelijk ook een hele makkelijke keuze, omdat je op een dag in de spiegel kijk en denkt: joh, word ik hier op deze manier blij van, op deze manier werken? Als het nee is, moet je daar een conclusie uit trekken," aldus Patrick.

Nét anders

Carlo Boszhard bracht onlangs nog een ander verhaal naar buiten. Hij liet juist weten dat ze met alle experts het volgende seizoen zouden maken, maar dit blijkt dan toch niet te kloppen. In het volgende seizoen willen de experts een nieuwe tool het programma inbrengen. Deze tool zou 'aantrekkingskracht' moeten kunnen meten, dit ontbrak vaak in eerdere seizoenen bij de deelnemers. Hopelijk gaat dit werken, het zou zonde zijn van het format als de deelnemers toch iedere keer besluiten om te gaan scheiden.