Prachtig nieuws voor Maan en vriend Karel: 'Lieve allemaal'

Entertainment
door Lois
maandag, 05 februari 2024 om 11:30
img 4953 1
Fantastisch nieuws voor het stel Maan en Karel Gerlach, die net terug zijn van een heerlijke vakantie. Het lied Stiekem, van Maan en Goldband, is gekozen tot de Grootste Hit bij de Qmusic Top 40 Awards.

Maan en Karel

Het zomerseizoen werd flink opgeschud door de verliefde foto's van Maan de Steenwinkel en haar vriend Karel Gerlach, die op de cover van de Nederlandse Vogue stonden. Op Instagram deelde Maan trots de foto waarin de twee elkaar liefdevol bij het gezicht vasthouden. Het lijkt erop dat ze niet alleen de hitlijsten, maar ook elkaars harten hebben veroverd.

Grootste Hit

Het lied Stiekem, van Maan en Goldband, is gekozen tot de Grootste Hit bij de Qmusic Top 40 Awards. De Top 40 Awards worden sinds 2019 uitgereikt en zijn bedoeld voor de best scorende artiesten en nummers uit de Top 40 van het afgelopen jaar. De uitreiking van de prijzen vond plaats in Rotterdam Ahoy en werd gepresenteerd door radio-dj Domien Verschuuren. "Wow, wat een lekker ding", zei Maan bij het in ontvangst nemen van haar prijs. "Lieve allemaal, dank jullie wel voor het kapot streamen."

Verliefd

In een interview onthulde Karel zijn kijk op de relatie: "Ze is een lekker ding, dat zag ik echt wel. Maar ik begon haar pas leuk te vinden tijdens onze dates." Maan werd bij Karel 'verliefd op de manier waarop hij naar de wereld kijkt, met die bruine glinsterogen', zo vertelde ze. "Echt, dit gevoel heb ik nooit eerder voor iemand gehad."
Het liefdesverhaal kreeg een muzikale wending in de studio waar de vonk tussen Maan en Karel oversloeg en resulteerde in de hit 'Stiekem'. "En wat meer", lachte Maan tijdens een radio-uitzending. Karel bevestigde in augustus, nadat de zangeres tijdens het optreden van zijn band op Lowlands als verrassing had meegezongen met het lied Ik Haat Je, dat ze aan het daten zijn. "Ik ben verliefd", vertelde hij toen aan het ANP. Terwijl hun muziek de hitlijsten domineert, blijven Maan en Karel schijnbaar elkaars grootste fans, zowel op als naast het podium.