Publiciteitsstunt Samantha Steenwijk valt niet in goede aarde: 'Zo misselijk'

Entertainment
door Denise
maandag, 20 februari 2023 om 13:26
samantha en vriendin
Samantha Steenwijk heeft zware kritiek gekregen. Op Valentijnsdag kwam de zangeres met een grote publiciteitsstunt, maar dit valt niet in goede aarde.

Uit elkaar

Samantha kwam op dinsdag met een heftige Instagram-story. "Ik heb dit vaker gemaakt. Ben het zat om nog te gissen, ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan." Samantha en haar vrouw Daisy waren onbereikbaar voor commentaar, dus het vermoeden ontstond dat ze uit elkaar zijn gegaan. Het leek erop dat Samantha wilde zeggen dat het uit was, omdat Daisy opnieuw de fout in zou zijn gegaan en vreemdging.

Grote publiciteitsstunt

Maar de break-up blijkt helemaal niet waar te zijn. Samantha komt met een nieuwe single genaamd 'Breek m'n hart', ze maakt dit bekend op Instagram. Op Instagram krijgt ze veel negatieve reacties. "Zoo slecht om via juicekanalen aandacht te vragen, terwijl als het je niet uit komt loop je te janken en moeten ze verboden worden. Jammer dit, je zakt diep bij velen nu." Een andere reactie luidt: "Sorry je bent te ver gegaan nu! Zo misselijk, zo niet verkoopbaar! Jammer maar ach alles voor het geld." En nog een andere reactie: "Had gewoon medelijden met je. Dacht zielig voor de tweede keer, wat zal ze een verdriet hebben. Nee, gewoon aandacht om te cashen." Toch zijn er niet alleen negatieve reacties. Zo is ook te lezen: "Wat een geniale pr-stunt had je dan."
Wat vind jij? Vind je deze actie te ver gaan of is het juist een goede publiciteitsstunt?