Publiek joelt Marco Borsato uit tijdens optreden: 'Erg grappig'

Entertainment
door Lois
donderdag, 21 maart 2024 om 13:57
marco borsato
Marco Borsato heeft al lange tijd niet meer zelf op het podium gestaan, maar hij blijkt niet zo geliefd te zijn als Pommelien Thijs zijn naam noemt tijdens haar optreden.

Marco Borsato Pommelien Thijs

Tijdens een optreden van Pommelien Thijs heeft zij haar fans laten uithalen naar Marco Borsato. In het lied 'nu wij niet meer praten' begint de tekst "Zing jij nog steeds mee met liedjes van Marco?" En daar wordt luidkeels op gereageerd door het publiek. Vervolgens moet Pommelien hard lachen en gaat ze verder met haar show.
Op de video's van het optreden die viraal gingen op TikTok, waren er verschillende reacties te zien. Sommigen zeiden: "Duidelijk" en "Haha, ze zeggen duidelijk nee." Er waren echter ook vragen over of dit niet aanzetten tot haat is? Een reactie daarop luidde: "Nee. De meerderheid lijkt het juist erg grappig te vinden."

Afwachten

Onlangs heeft Marco's advocaat verontrustend nieuws onthuld over de zanger. In het programma Sven Op 1 op NPO Radio 1 deelde hij mee dat Marco het momenteel niet gemakkelijk heeft. De rechtszaak tegen hem moet nog beginnen en het is onzeker of er dit jaar enige vooruitgang in zal komen. De advocaat heeft daar geen zicht in. Hij vertelde dat dat ligt aan de agenda van de rechtbank en wanneer het vooronderzoek is uitgevoerd. Hij sluit zelfs niet uit dat de zaak pas in 2025 zal worden behandeld. Marco kan op dit moment alleen maar afwachten.
Ook Mary, de moeder van Marco, liet onlangs weten dat ze het allemaal wel heel lang vind duren. "Het is iets waar we geen invloed op hebben. En als ik zie wat er überhaupt aan rechtszaken nog behandeld moet worden, dan denk ik: er zijn niet genoeg vakmensen."

Onbegrijpelijk

Het nieuws dat Marco Borsato vervolgd wordt voor 'ontucht met een minderjarig meisje' kwam al in september 2023 naar buiten. In december 2021 werd er aangifte tegen hem gedaan. Hoewel zijn advocaat 29 getuigenverklaringen heeft die zijn onschuld ondersteunen, heeft het Openbaar Ministerie deze niet meegenomen in de vervolging. De advocaat noemt dit "onbegrijpelijk en onvolledig."