Rachel Hazes mening over reünie Roxeanne en André Hazes: 'Ze haat het!'

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 23 maart 2024 om 10:50
reality
André Hazes en Roxeanne Hazes zijn sinds een korte tijd weer goed met elkaar. Rachel Hazes geeft aan dat ze het fantastisch vindt dat haar kinderen elkaar weer spreken, maar vind ze dat wel echt? "Nee, ze haat het!"

André Hazes en Roxeanne Hazes

Er is verzoening geweest tussen André Hazes en Roxeanne Hazes. Zo hebben de twee regelmatig contact en komen ze vaker bij elkaar op bezoek. Wat blijkt: ze hebben dezelfde vijand! Ze kunnen hun moeder Rachel Hazes niet uitstaan. André sluit zelfs niet uit dat hij zich niets gaat doen bij de erfeniszaak tegen Rachel. Toch doet Rachel nu alsof ze het hartstikke fijn vindt dat haar kinderen weer bij elkaar over de vloer komen.

"Wat een clown"

De Juiceshow is een podcast van Yvonne Coldeweijer, waarin ze het een en ander heeft gezegd over Rachel. Zo reageert Yvonne: "Echt? Zegt zij dat? Zegt ze dat? ‘Ik vind het fijn dat ze elkaar weer gevonden hebben’? Wat een clown. Dit is toch ongekend? Oh, die meid. Wat zal ze een haat hebben. Geloof jij dat? Zij heeft er letterlijk alles aan gedaan om Rox zwart te maken bij André”

Gemanipuleerd

"Rox had bij de TROS, bij Beste Zangers, toen verteld van: ‘Ik heb een trauma van vroeger.’ Toen heeft André een heel bericht getypt van: ‘Ik vind het niet normaal dat mijn moeder zo wordt aangevallen. Dat is helemaal niet waar. Ze is altijd goed voor ons geweest," laat Yvonne weten. Zo denkt Yvonne dat Rachel, André heeft gemanipuleerd om dat berichtje naar zijn zus te sturen. Roxeanne heeft destijds naar therapie gemoeten door het gedrag van Rachel.

Erfenis André Hazes

Yvonne zegt dat Rachel van André zelf niet veel hoeft te verwachten van de erfenis. Zo heeft André eerder uitgesproken dat hij zich daarbij heeft neergelegd. "Gewoon dat iedereen weet, inclusief Rachel, dat hij achter zijn zus staat en niet achter zijn moeder, dat is denk ik ook wel voldoende.”