Rafael van der Vaart praat over het gescheiden leven met Estavana

Entertainment
door Denise
woensdag, 15 maart 2023 om 12:12
ontwerp zonder titel 52
Rafael van der Vaart en Estavana Polman leiden op dit moment een gescheiden leven van elkaar. Tot nu toe is hij wel een paar keer naar Roemenië gegaan om zijn vriendin en dochter Jesslyn te zien, maar hij geeft aan dat hij het een pittige situatie vindt. "Ik mis het gezinsleven met Estavana. "

Rafael van der Vaart mist gezinsleven

Op dit moment woont Estavana samen met haar vijfjarige dochter Jesslyn in Boekarest, de hoofdstad van Roemenië. Hier handbalt zij op het hoogste niveau. De zoon van Rafael en Sylvie, Damian woont op dit moment in Denemarken bij Rafael. Hier heeft Damian een contract bij Esbjerg fB. Rafael vindt het lastig dat ze gescheiden leven. Tegen weekblad Story zegt hij: "Leuk is anders. Ik ben wel een paar keer een week naar Roemenië geweest. Maar het fijne familiegevoel heb je natuurlijk niet. Ik mis het gezinsleven met Estavana. "
De situatie laat de kinderen van de ouders ook niet koud. Rafael zegt hierover: "Ik merk ook dat Jesslyn Damiàn erg mist. En Damiàn haar ook. Jesslyn snapt wel waarom de situatie nu zo is, maar dat missen blijft hé?" Eerst was er nog overleg om Jesslyn bij haar vader in Denemarken te laten. "Maar Estavana wil haar dochter echt bij zich hebben. En ikzelf vind het ook wel fijn dat ze bij haar moeder is. "
We hopen dat de familie elkaar weer snel ziet!