Rafael van der Vaart reageert op nieuwe liefde van Sylvie Meis

Entertainment
door Indy
dinsdag, 24 oktober 2023 om 14:57
template roddel 20
Sylvie Meis heeft vandaag, na twee weken speculeren van de media, bevestigd dat zij een relatie heeft met de steenrijke ondernemer Wim Beelen. Rafael van der Vaart, de ex-man van Sylvie Meis, en zijn vriendin Estavana Polman hebben gereageerd op het nieuws dat Sylvie een nieuwe vlam heeft.

De nieuwe liefde van Sylvie

De Duitse krant Bild meldde twee weken geleden dat Sylvie Meis een nieuwe liefde in haar leven heeft: ondernemer Wim Beelen. De twee zouden al enkele weken een relatie hebben. Geld lijkt geen punt van zorg te zijn in deze nieuwe relatie. Wim is goed voor een aanzienlijke 155 miljoen euro.
De twee kruisten hun paden in september, toen Sylvies zoon Damián zijn voetbalcontract tekende bij Ajax. Wim is woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de Sylvie en Wim regelmatig heen en weer moeten reizen tussen de Nederlandse hoofdstad en Hamburg, waar Sylvie woont.

De liefde is tóch bevestigd

De twee hadden hun relatie naar aanleiding van de geruchten niet bevestigd, maar ook niet ontkend. Alles wees er al wel sterk op dat de twee samen zijn. De Duitse krant Bild spotte Sylvie en Wim samen op Mallorca op de luxe jacht van de steenrijke Wim.
Shownieuws
-presentator Evert Santegoeds had zijn twijfels bij de beelden. “Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen.”
Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. “Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee.”

'Echt een topvent'

Na twee weken is het speculeren eindelijk voorbij. Sylvie plaatste afgelopen maandag namelijk een foto van haar en Wim op Instagram. “Mijn liefde” , schrijft ze bij de foto, waarop de liefde tussen de twee overduidelijk zichtbaar is.
Rafael van der Vaart, de ex-man van Sylvie, liet maandag aan RTL Boulevard weten wat hij van de relatie tussen Sylvie en Wim vindt. "Estavana en ik zijn heel erg blij voor ze" , begint hij. Rafael heeft de nieuwe vriend van Sylvie zelfs al ontmoet. "En het is echt een topvent."