Relatiebreuk Sylvie Meis en Wim Beelen: hier ging het mis

Entertainment
vrijdag, 19 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 18t153445388
Sylvie Meis dacht dat ze eindelijk haar prins op het witte paard had gevonden, maar na slechts enkele maanden is ze alweer aan de kant gezet. Dit terwijl ze samen oud en nieuw vierden in Dubai. Wat is er gebeurd?

Te verschillend

Sylvie Meis en Wim Beelen verbleven in het exclusieve hotel Atlantis The Royal in Dubai, een luxe accommodatie waar je minimaal 1500 euro per nacht betaalt voor een kamer. " Ik heb een aantal mensen gesproken die toevallig op hetzelfde moment verbleven in dat Royal Atlantis-hotel ", vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws . " Dat is een heel dure vakantie geweest, maar wel een vakantie waar de ogen van Wim open zijn gegaan. Sylvie schijnt er niet heel blij uitgezien te hebben. "
Waarom was Sylvie niet blij? " Zij houdt van uit gaan , eten in dure restaurants, zich verkleden, mooie jurken, fotootjes maken ervan, naar een leuke club gaan" , legt Bart uit. Wim had meer een gezinsvakantie in gedachten. Zijn dochters waren zelfs mee. "En daar schijnt het toch wel mis te zijn gegaan. Daar is hij echt tot de ontdekking gekomen: jij bent een heel andere vrouw dan de man die ik ben, dit hoort gewoon niet bij mij. Sylvie liep daar echt met een gezicht op onweer rond in Dubai. Zij wilde naar die clubs en die dure restaurants en hij had zoiets van: laten we gewoon gezellig gourmetten. "

Relatiebreuk

Afgelopen woensdag kondigde Wim het einde van zijn relatie
met Sylvie aan. Volgens de zakenman zijn zij geen goede match. " Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past ", legt hij op Instagram uit.
Uit zijn mededeling blijkt dat Wim degene is die de relatie heeft beëindigd. " Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen. "

Verbroken huwelijk

Begin vorig jaar heeft Sylvie besloten om te scheiden van haar toenmalige echtgenoot, Niclas Castello, met wie ze 2,5 jaar getrouwd was. Eerder was ze acht jaar lang getrouwd met de voetballer Rafael van der Vaart, van wie ze in 2013 gescheiden is.