Rick Brandsteder is opgenomen in een afkickkliniek

Entertainment
door Sophievrijdag, 25 november 2022 om 13:21
rick brandsteder afkicken
Het management van Rick Brandsteder heeft aan Shownieuws bevestigd dat hij is opgenomen is een afkickkliniek. Waarvoor hij daar precies zit wil het management niet kwijt, maar wij hebben al eerder geruchten gehoord dat dit over zijn alcoholgebruik zou kunnen gaan.
Geweigerd op een vlucht: 'Stomdronken'
Het management van Rick Brandsteder wil niet kwijt waarom hij precies is opgenomen in een afkickkliniek, maar een aantal maanden geleden zou hij zijn geweigerd op een vlucht vanaf Malaga. Volgens Yvonne Coldeweijer zou hij geweigerd zijn omdat hij 'stomdronken' door de vertrekhal liep. "Met een glas in z'n hand. Hij zag er volgens de spion uit alsof hij de nacht daarvoor had doorgehaald", liet Yvonne weten op Instagram.
Zo vader, zo zoon
De vader van Rick, Ron Brandsteder, lag eerder al onder vuur wegens zijn alcoholgebruik. Hij is jaren geleden opgepakt nadat hij een aanrijding had veroorzaakt onder invloed van alcohol. Tevens is hij na het incident doorgereden. Hij werd door de politie in zijn woning aangehouden, maar dit hield hem niet tegen om het een jaar later weer te doen. Hij verscheen wederom onder invloed achter het stuur.
Of Rick daadwerkelijk in de kliniek zit voor zijn alcoholgebruik is niet duidelijk, maar als we de berichten van Yvonne mogen geloven denken wij van wel.