Rico Verhoeven neemt drastische maatregelen na bedreiging ex: 'Next level'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 06 februari 2024 om 16:29
jacky duchenne ex vrouw rico verhoeven 600x338 1
Onlangs plaatste Jacky Duchenne een bericht op Instagram, waarin ze haar ex Rico Verhoeven leek te bedreigen. Rico heeft drastische maatregelen genomen....

Rico verhoeven

Kickbokser Rico Verhoeven is maar wat trots op zijn tien jaar durende alleenheerschappij in de zwaargewichtdivisie van Glory. Zijn deelname aan de zwaargewicht Grand Prix betekent veel voor het kickboksen, maar is hij te verslaan? Afgelopen week was de loting van de Glory Grand Prix welke op 9 maart in de GelreDome, Arnhem wordt gehouden. Glory is op zoek naar een opvolger voor Verhoeven, die recentelijk nog voor 3 jaar bijtekende, een bijna onmogelijke taak, al zou een Ben Saddik wel een kanshebber zijn volgens insiders. Maar dit is niet het enige wat in Rico zijn hoofd afspeelt, onlangs is hij ook bedreigd door zijn ex Jacky Duchenne.

Bedreigd

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne besloten in 2020 na dertien jaar een einde aan hun relatie te maken. Maar onlangs gingen er geruchten rond dat Rico vreemd zou zijn gegaan. Zo ging er rond dat Rico tijdens de relatie met Jacky ervandoor wilde gaan met Gaby Blaaser
en had hij volgens Esmee Ipema, die momenteel is te zien in Echte Meisjes in de Jungle , contact met haar en haar zus Sharon gezocht.
De spanningen nemen toe nu Jacky Duchenne op Instagram een opvallend bericht deelde. ‘Ik heb je reputatie gered door mijn kant van het verhaal niet te vertellen.. blijf bescheiden’, luidt de tekst. Volgens juicekanaal RealityFBI heeft Jacky het hier over haar ex Rico Verhoeven. ‘Ze lijkt te hinten naar informatie die zijn reputatie op het spel zou kunnen zetten’, schrijft het kanaal op Instagram.

Next level beveiliging

Als reactie op de bedreiging van zijn ex Jacky Duchenne heeft Rico Verhoeven besloten om zijn beveiligingsmaatregelen naar "next level" te brengen. Op zijn Instagram deelde hij de beelden van zijn versterkte beveiligingssysteem, wat doet vermoeden dat de kickbokser zich serieus zorgen maakt over mogelijke gevolgen van de onthullingen van zijn ex. Het lijkt erop dat de ring niet de enige plek is waar Verhoeven moet vechten om zijn trots te behouden.