Rico Verhoeven wordt bedreigd door ex: 'Ik heb je reputatie gered'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 02 februari 2024 om 9:28
rico verhoeven jacky duchenne
Jacky Duchenne heeft een vreemd bericht gedeeld op haar Instagram. Daarin blijkt ze haar ex Rico Verhoeven te bedreigen.

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne besloten in 2020 na dertien jaar een einde aan hun relatie te maken. In de YouTube-serie Open Kaart, van Robbert Rodenburg, vertelde Rico dat hij de breuk met de moeder van zijn kinderen graag had willen voorkomen. "Zeker na hoe ik zelf ben opgegroeid. Twee ouders die gescheiden zijn, vanaf mijn geboorte bijna. Dus het is niet iets waar je op had gehoopt", legde hij uit. Ook vertelt hij in de serie, Open Kaart, dat de relatiebreuk invloed heeft gehad op zijn prestaties in de ring. "Ik kon in tranen uitbarsten van verdriet, boosheid, teleurstelling."

Overspel

Maar onlangs gingen er geruchten rond dat Rico vreemd zou zijn gegaan. Zo ging er rond dat Rico tijdens de relatie met Jacky ervandoor wilde gaan met Gaby Blaaser en had hij volgens Esmee Ipema, die momenteel is te zien in Echte Meisjes in de Jungle, contact met haar en haar zus Sharon gezocht.

Bedreiging

'Ik heb je reputatie gered door mijn kant van het verhaal niet te vertellen.. blijf bescheiden', luidt de tekst die Jacky Duchenne op haar Instagram heeft gedeeld. Volgens juicekanaal RealityFBI heeft Jacky het hier over haar ex Rico Verhoeven. 'Ze lijkt te hinten naar informatie die zijn reputatie op het spel zou kunnen zetten', schrijft het kanaal op Instagram.